Ingezonden persbericht


Persbericht

Boeing selecteert IP-Telefonie van Cisco Systems voor wereldwijd gebruik

Amsterdam, 14 juli 2004 - Boeing kiest wereldwijd voor IP-Telefonie van Cisco Systems. In totaal communiceren Boeing medewerkers in 70 landen met IP-Telefonie. Hierdoor gebruikt Boeing het datanetwerk om te bellen in plaats van een separaat telefonienetwerk. Medewerkers hebben via een IP telefoon toegang tot gegevens op het netwerk en internet. In een later stadium wil Boeing ook alle videoverkeer over hetzelfde geconvergeerd netwerk laten lopen. In juli 2001 begon Boeing een pilot met IP-Telefonie. Inmiddels heeft Boeing met 4.500 IP toestellen van Cisco.

Meer informatie en het volledige Engelstalige persbericht vindt u via: http://newsroom.cisco.com/dlls/2004/prod_071304.html?CMP=ILC-001

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, viert dit jaar dat het bedrijf zich al 20 jaar inzet voor technologische innovatie, een leidende positie in de bedrijfstak heeft en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u via http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

# # #