Politie Zeeland


O-7078-2004 Buitenspiegels van auto gestolen

Op de Rampweg te Renesse zijn dinsdagavond tussen 19.00 uur en 21.15 uur beide buitenspiegels gedemonteerd en weggenomen van een geparkeerde auto.
Het gaat om zilverkleurige Mercedes type E320 buitenspiegels. In de spiegels zitten oranje lampjes die knipperen bij het richting aangeven. Ze hebben een totale waarde van een paar honderd euro.


O-7079-2004 Achteruit rijden

Op de Noorddijk te Bruinisse is woensdagmiddag, tijdens het achteruitrijden, een vrachtauto tegen een personenauto gereden.
Een 19-jarige man uit Raamsdonksveer reed met zijn vrachtauto met aanhangwagen achteruit en zag hierbij de auto van een 63-jarige Rotterdamse over het hoofd. De vrouw had nog geclaxonneerd en geprobeerd de vrachtwagen te ontwijken maar kon niet voorkomen dat haar auto werd aangereden. De voorruit en de zijkant van de personenauto raakten bij de aanrijding beschadigd. De vrachtwagen had geen schade.


O-7080-2004 Aanrijding

In Zierikzee zijn woensdagmorgen rond 08.30 uur een vrachtauto en een personenauto licht beschadigd bij een aanrijding.
Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Borsele reed over de Julianastraat en verleende op de kruising met de Trambaan geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 70-jarige man uit Zierikzee. Er was alleen materiële schade.


Z-7081-2004 Bromfietser aangereden door personenauto

Een 16-jarige bromfietser uit Hulst is woensdagmiddag rond 12.45 uur op de Gentsevaart in Kapellebrug aangereden door een personenauto.
Een 55-jarige automobilist uit Hulst reed weg vanaf een tankstation en verleende hierbij geen voorrang aan de 16-jarige bromfietser. De bromfietser kwam bij de aanrijding ten val en liep hierbij een gezwollen knie op. Zijn brommer raakte geheel vernield, de auto had schade aan de voorzijde.


Z-7082-2004 Drie personenauto's beschadigd bij kop/staartbotsing
Bij een kopstaartbotsing op de Oostpoortweg te Sas van Gent zijn woensdagmiddag rond 13.45 uur drie personenauto's beschadigd.
Een 43-jarige Duitse automobilist kon zijn auto niet meer op tijd tot stilstand brengen toen de auto voor hem, bestuurd door een 80-jarige vrouw uit Zelzate, moest remmen en reed achter op haar auto. Haar auto botste vervolgens weer op de auto daarvoor, bestuurd door een 32-jarige Terneuzenaar. Er was alleen materiële schade.