Politie Zeeland


O-7083-2004 Automobilist rijdt auto total loss

Een 27-jarige man uit de gemeente Tholen heeft woensdagmiddag in Tholen zijn auto total loss gereden bij een eenzijdig ongeval.
De man reed rond 17.30 uur over de Oud Vossemeersedijk toen hij vermoedelijk vanwege het gladde wegdek de macht over het stuur verloor. Hierdoor draaide zijn auto om de as en kwam via de berm in een sloot tot stilstand. De bestuurder liep bij het ongeval een pijnlijke rug op, zijn auto is echter total loss.


O-7084-2004 Ruit van woning vernield

In de nacht van dinsdag op woensdag is een ruit vernield aan de voorzijde van een woning aan de Spaakstede te Goes.
De schade alsmede de dader is onbekend.


W-7085-2004 Man bedreigd met bijl

Woensdagmiddag is op het Stadhuisplein in Vlissingen een 41-jarige Oost-Souburger aangehouden nadat hij een 50-jarige man uit de gemeente Veere had bedreigd met een bijl.
De Oost-Souburger had met de bijl, verpakt in een plastic tas, geprobeerd de 50-jarige man op zijn hoofd te slaan. Deze schampte hem net waarbij de man een kleine hoofdwond opliep.
De 50-jarige man rent er vandoor, achterna gezeten door de Oost-Souburger die hem tijdens het rennen enkele malen met de bijl op zijn rug slaat. In een poging de bijl af te pakken, ontstaat tussen beide mannen een worsteling waarna, met behulp van omstanders, beide mannen uit elkaar worden gehaald en de bijl kon worden afgepakt. De 50-jarige man liep bij de mishandeling een flinke zwelling op aan zijn arm en rode striemen op zijn rug. De Oost-Souburger is in verzekering gesteld.
De oorzaak van de mishandeling is vermoedelijk de onvrede van de Oost-Souburger over zijn huidige werksituatie (beide mannen zijn collega's van elkaar).


O-7086-2004 Kop/staartbotsing
Op de M.A. de Ruijterlaan te Goes vond woensdagavond rond 19.45 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's.
Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle had zijn alarmlichten aangedaan en was even gestopt om iemand uit te laten stappen. Een achter hem rijdende 20-jarige automobilist uit Goes had dit te laat gezien en botste achter op het voertuig. Twee inzittenden, een 25-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle en een 47-jarige vrouw uit Goes, werden beide met respectievelijk een pijnlijke kaak en een pijnlijke buik, voor onderzoek overgebracht naar de ehbo-post van het ziekenhuis.





Politie Zeeland