Multikabel


Samenwerking Multikabel met Nokia
14 juli 2004

Digitale televisie is nog aantrekkelijker voor huishoudens in Noord-Holland nu ook de nieuwe digitale ontvanger van Nokia beschikbaar is. Het nieuwe apparaat van Nokia is speciaal ontwikkeld voor de ontvangst van digitale televisie zoals Multikabel dat aanbiedt. GeĂŻnteresseerden uit het verzorgingsgebied van Multikabel (Noord-Holland Noord en Haarlemmermeer) kunnen de digitale ontvanger en een Startpakket van Multikabel gewoon in de winkel aanschaffen.

Tot op heden was het aanbod van digitale ontvangers nog beperkt tot de ontvanger van Panasonic, maar nu is ook Nokia met een nieuwe ontvanger op de markt gekomen. Deze digitale ontvanger valt direct op door zijn kleine formaat en overzichtelijke navigatiebalk. Tevens heeft het apparaat een aantal leuke extra toepassingen zoals games, zendericonen en een zeer overzichtelijke Electronische Programma Gids (EPG), met uitgebreide programma-informatie over alle zenders die te ontvangen zijn.

Multikabel zal in samenwerking met Nokia diverse acties organiseren om de voordelen van digitale televisie verder bekend te maken. Naast Nokia is de al genoemde ontvanger van Panasonic op de markt verschenen. Later dit jaar volgen ook Philips en Samsung met digitale ontvangers die geschikt zijn voor digitale televisie van Multikabel.

De digitale ontvangers en het Digitaal Start Pakket van Multikabel zijn in Noord-Holland verkrijgbaar bij diverse filialen van de Block, Fa Beerepoot, Expert, BCC in Hoorn, Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden en Schagen. Maar ook bij speciaalzaken als Fa Lieshout in Hoorn en Radio Bakker in Alkmaar. Kijk voor alle verkoopadressen ook op www.multikabel.nl/digitaal.