Ingezonden persbericht


EnterIT sleept in Toronto Customer Experience Award in de wacht

Nederlands bedrijf wint prestigieuze Microsoft Award

Gisteren heeft de Nederlandse Certified Partner voor Learning Solutions EnterIT uit Heerhugowaard een Customer Experience Award in ontvangst genomen tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2004 in Toronto, Canada. De Award is voor bedrijven die een meetbare verbetering van de klanttevredenheid hebben weten te bewerkstelligen.

EnterIT stuurde een case study in over ingenieursbureau Grontmij, waar drieduizend softwaregebruikers in vier weken tijd met veel enthousiasme werd geleerd te werken met het nieuwe Microsoft Office System. Het is de bedoeling dat men inziet wat voor mogelijkheden het product biedt en er plezier in krijgt om alle productiviteitsverbeteringen voor de eigen dagelijkse werkzaamheden eruit te halen, aldus EnterIT-directeur Carl Bik. Dat vinden wij het belangrijkst in een dergelijk awareness-traject. Bovendien heeft onze manier van werken bij Grontmij een besparing op de opleidingskosten gerealiseerd van 58%. Dat heeft natuurlijk ook een grote invloed op de klanttevredenheid.

EnterIT heeft op deze wijze al zo n tienduizend mensen getraind naast Grontmij hadden de Learning Solutions van het ICT-bedrijf ook succes bij onder andere Loyens&Loeff (1500 medewerkers in Europa), Gemeente Leeuwarden (1100 medewerkers), Sociale VerzekeringsBank (4000 medewerkers) en Microsoft Nederland (250 medewerkers).

Enige binnen EMEA
Wereldwijd zijn er vijfendertig Customer Experience Awards uitgereikt EnterIT is de enige Microsoft Certified Partner voor Learning Solutions die een Customer Experience Award heeft gewonnen binnen EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Carl Bik, na afloop van de prijsuitreiking: Het is fantastisch om op deze manier waardering te krijgen voor een nieuw, door ons zelf ontwikkeld concept, dat tevens zo n impact heeft op alle Information Workers.

Over EnterIT
EnterIT uit Heerhugowaard verzorgt al meer dan tien jaar een zeer breed aanbod van flexibele (bedrijfs)trainingen, examens en certificeringen voor professionals en eindgebruikers. De focus ligt hierbij op slimme, creatieve just in time trajecten die betrekking hebben op alle Information Workers.

Daarnaast verzorgt EnterIT Training een breed en hoogwaardig aanbod van Microsoft opleidingen voor zowel IT-professionals als -developers.

~ ~ ~

Noot voor de redactie,