HP Designjet 30 en HP Designjet 130

Maak grote afdrukken van fotokwaliteit met heldere kleuren en een buitengewone lichtbestendigheid

"TIPA roept de Designjet 130 uit tot de beste grootformaatprinter in Europa, 2004"

Overzicht
Utrecht, juli 2004 - De HP Designjet 30 en 130 zijn grafische kleurenprinters met zes inkten voor fotografie, ontwerpen en proefdrukken. De creatieve professional kan met deze modellen tijdbesparend printen en heeft hiermee hoge kwaliteit foto's, prints en proefdrukken tot zijn beschikking. De afdrukken zijn lichtbestendig hebben snelle kleurstabiliteit en zijn kleurconsistent. Het model HP Designjet 130 is een A1+ printer en is door TIPA uitgeroepen tot de beste grootformaatprinter in Europa, 2004.

Naast kleur- en fotokwaliteit, levert HP een aantal kleurbeheerfuncties ten behoeve van een flexibele en verbeterde werkstroom. Om deze grafische oplossing helemaal af te maken zijn er nieuwe media en inktcartridges ontwikkeld teneinde een optimale prestatie te leveren. De geavanceerde inktformules op kleurstofbasis van HP zijn ontworpen voor professionals.

De HP Designjet 130 is door de hoofdredacteuren en technische redacteuren van 30 toonaangevende Europese foto- en beeldbewerkingstijdschriften uitgeroepen als de "Beste grootformaat fotoprinter in Europa, 2004". De redacteuren die hun stem hebben uitgebracht vertegenwoordigden twaalf Europese landen en zijn lid van de onafhankelijke, non-profit vereniging van uitgeversbedrijven - Technical Image Press Association (TIPA).

De HP Designjet 30 is een grafische printer van A3+ formaat en de HP Designjet 130 is een A1+ printer voor meerdere formaten voor gebruikers die een breder assortiment printformaten nodig hebben. Dankzij de combinatie van de verschillende printformaten, de in de industrie toonaangevende lage prijs en de bijzonder lichtbestendige professionele afbeeldingen, zijn de printsystemen HP Designjet 30 en 130 een klasse apart.