DOE EEN WENS STICHTING NL

Ebay veilt spectaculair Disneyland-arrangement

Disneyland Resort Paris veilt reis ten bate van het goede doel

Donderdagavond,15 juli, om 20.00 uur precies wordt op www.ebay.nl het startsein gegeven voor een bijzondere veiling. Het veilingstuk dat onder de hamer wordt genomen is een exclusieve reis naar Disneyland Resort Paris. Het verblijf is inclusief vier dagen onbeperkt entree tot beide Disney parken en drie overnachtingen in Disney.s Hotel New York. Het arrangement is o.a. uitgebreid met een VIP FastPass, de toegang zonder wachtrij tot de meest populaire attracties. Ook een ontbijt met de Disney figuren staat op het programma. De gehele opbrengst van deze veiling is bestemd voor Doe Een Wens Stichting Nederland.

Ebay, de handelsplaats op internet en Disneyland Resort Paris, de nummer één toeristische bestemming binnen Europa, organiseren deze unieke veiling om deze bijzondere samenwerking tussen beide partijen in te luiden. De waarde van het verblijf is 3.000 euro, maar natuurlijk wordt op een hogere bieding gehoopt. De bieding start donderdagavond op 1 euro. Tot en met zondagavond 25 juli om 20.00 uur kan er op de reis geboden worden door alle bezoekers van de veilingsite.

De gehele opbrengst van de veiling gaat naar Doe Een Wens Stichting Nederland. Deze vrijwilligersorganisatie vervult de liefste wens van kinderen tussen drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Doe Een Wens laat regelmatig wensen in vervulling gaan van kinderen die de liefste wens hebben om een bezoekje te brengen aan Mickey en zijn vrienden in Disneyland Resort Parijs.