Ingezonden persbericht


Nieuwe datingsite Knuz.nl binnen maand al 2000 leden

Amsterdam, 15 juli 2004

De enige gratis datingwebsite van Nederland heeft een snelle start gemaakt: binnen vier weken meldden zich ruim 2000 mensen aan. De mensen die zich aanmelden zijn van alle leeftijden, het jongste lid is 16, het oudste 73 jaar. Oprichter Tycho Luyben; Natuurlijk zijn de meeste inschrijvers jong, want die zijn handiger met internet. Toch heeft Knuz opvallend veel oudere leden. Ongeveer een derde is ouder dan 40 jaar. Dat is ook wel logisch, omdat juist die categorie mensen minder snel nieuwe contacten op doet. Dan is internet echt een uitkomst .

on-line hulp

Daarom is er ook on-line hulp; Vooral oudere mensen hebben nog wel eens wat problemen met inloggen en mail versturen. Als ze er niet uitkomen dan leggen wij ze meteen stap voor stap uit hoe het werkt.

Zoekoptie religie

Knuz.nl is een project van E-lab Internet Solutions uit Utrecht waar een klein, enthousiast team van medewerkers de site voor hun plezier runt. Ze worden daarbij geholpen door de leden zelf. En dat merk je, volgens Tycho Luyben Leden hebben het gevoel dat het ook hùn website is. Je ziet dat ze er plezier in hebben: We hebben een forum en daar denkt iedereen actief mee over hoe we de site nog beter kunnen maken. Als zij iets suggereren - zoals een zoekoptie op religie of een extra chatruimte - dan staat die er vaak dezelfde dag nog op."

Veilig en gratis

Knuz.nl is een veilige, betrouwbare contactsite. "Hier kun je uitgebreid zoeken, chatten en mailen zonder dat je een financiele afweging hoeft te maken. Legt Luyben uit, Je kunt serieus op zoek naar een partner, maar je kunt ook kennis maken met nieuwe vrienden, of iemand zoeken om mee op vakantie te gaan, of gewoon lekker kletsen in de chatroom. Gratis. En zo hoort het, want liefde moet gratis zijn, voor iedereen.

www.knuz.nl

Tycho Luyben

Liesbeth Broekhuyse

06-41377716

Lumeijstraat 10-I

Amsterdam