INDIES HOME ENTERTAINMENT

50.000 CSI DVD-boxen verkocht: Indies reikt award uit aan HMG

Op 14 juli is aan Fons van Westerloo van de Holland Media Groep (HMG) en zijn mede-directieleden een award uitgereikt voor de verkoop van meer dan 50.000 DVD-boxen van de succesvolle RTL4-serie Crime Scene Investigation (CSI). HMG ontving de award uit handen van Hans Kok, directeur van Indies Entertainment Group die samen met HMG de serie op DVD uitbrengt.

Hans Kok: 'De verkoop van 50.000 DVD-boxen is de bekroning op de succesvolle samenwerking tussen HMG en Indies; een succes dat wij zeker zullen uitbouwen in de toekomst.'

CSI op televisie

De succesvolle Amerikaanse televisieserie CSI heeft in de afgelopen seizoenen een trouw kijkerspubliek opgebouwd bij RTL4 . In de serie is het CSI-team in Las Vegas altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad is gepleegd. Met complexe technische en wetenschappelijke methodes zoeken de leden van het team uit wie de dader is. De serie wordt gekenmerkt door uitmuntende acteerprestaties van de vaste cast en ingenieus verweven plotlijnen.
Op 6 september start RL4 met nieuwe afleveringen van CSI. Vanaf 7 september zijn nieuwe afleveringen te zien van CSI Miami bij Yorin.

CSI op DVD

Seizoen één en twee van CSI zijn in vier fraai uitgevoerde 3 DVD-packs op de markt gebracht. De DVD-releases bevatten veel boeiend bonusmateriaal, zoals trailers, audio commentaar van cast & crew bij de aflevering en een rondleiding op de set.

Vanaf 20 juli is CSI 3.1-3.12 (seizoen drie, aflevering 1 t/m 12) overal te koop op DVD.
Stonden in CSI de belevenissen van het CSI-team in Las Vegas centraal, de tweede serie waarin een CSI-team centraal staat, speelt zich af in Miami en wordt eveneens goed bekeken. Het eerste deel van het eerste seizoen wordt later dit jaar op DVD uitgebracht.