Ingezonden persbericht


Merces kiest voor nieuw HRM Payroll systeem van Magma IT Solutions

Geleen, 15 juli 2004 - Merces, administratiekantoor op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie in het onderwijs, heeft gekozen voor My Profit's Education van Magma IT Solutions. My Profit's Education is een informatiesysteem dat is gebaseerd op mySAP All-in-One van softwareleverancier SAP en biedt een HRM- en salarisverwerkingsoplossing voor organisaties in de onderwijssector. Magma IT Solutions verzorgt naast de implementatie ook het beheer van My Profit's Education bij Merces.

"Met behulp van My Profit's Education kunnen we onderwijsorganisaties een perfecte dienst aanbieden die nauw aansluit op de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van HRM en salarisverwerking. Met de keuze voor My Profit's Education hebben wij het producten- en dienstenpakket zodanig verbreed en verdiept, dat we aan de toenemende vraag aan e-HRM en -payroll tegemoet kunnen komen", aldus Walter Rijnardus, directeur van Merces.

My Profit's Education is een volledig webgebaseerd informatiesysteem gericht op personeels-, salaris- en financiële administratie. Daarnaast biedt My Profit's Education functionaliteit op het gebied van Integraal Personeel Beleid. Met name deze laatste functionaliteit, waaronder de eenduidige registratie en het beheer van competentie- en opleidingsmanagement, werving- en selectieprocedures en processen inzake POP-, functionerings- en beoordelingsgesprekken, sluit goed aan op de behoefte in het onderwijsveld. Ook beschikt My Profit's Education over een CAO à la Carte, waarin de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor het Voortgezet Onderwijs (VO) en Beroeps- en Volwasseneducatie (BVE) zijn opgenomen. Later zullen de sectoren Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) en Primair Onderwijs (PO) volgen. Het uitgebreide managementrapportagetool in My Profit's Education is gebaseerd op de door Merces in eigen beheer ontwikkelde tool, Kornenet.

My Profit's Education voor het voortgezet onderwijs en Beroeps- en Volwasseneducatie zal per 1 januari 2005 operationeel zijn. Later dat jaar zal het informatiesysteem voor de sectoren Hoger Beroeps Onderwijs en primair onderwijs gereed worden gemaakt.

Over Magma IT Solutions
Magma IT Solutions is ruim zeven jaar actief binnen de SAP/ERP markt. Naast HRM-oplossingen levert Magma IT Solutions ook oplossingen op financieel/logistiek gebied, Business Intelligence en CRM. Ook voert Magma IT Solutions beheer- en supportactiviteiten uit.

Over Merces
Merces BV is een snelgroeiend dienstverlenend administratiekantoor op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie in het onderwijs. Merces heeft ongeveer honderd klanten waarvoor maandelijks 30.000 stroken worden gedraaid. Bij Merces in Tiel werken dertig mensen.

Voor meer informatie
Magma IT Solutions
Erwin Ummels
T: 046 457 00 57
E: eummels@magma-it.nl
I: www.magma-it.nl

Merces BV
Walter Rijnardus
T: 0344 64 80 00
E: w.rijnardus@merces.nl
I: www.merces.nl