Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, donderdag 15 juli 2004

Hoorn 15-07-2004 - 16.00 uur

Frontale aanrijding brommobiel
Oosterblokker, woensdag 14 juli 2004.
Op de Oosterblokker heeft omstreeks 16.30 uur een frontale aanrijding plaatsgevonden. Een brommobiel, met daarin een 59-jarige man uit Hoorn reed frontaal tegen de bestelbus van een 49-jarige man uit Wervershoof op. De man in de brommobiel reed over de Oosterblokker en kwam uit de richting van Westwoud. Hij kwam om nog onduidelijk reden in botsing met zijn tegenligger, een bestelbus. De man in de brommobiel raakte gewond en is ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd.

Ongeval
Hoorn, woensdag 14 juli 2004.
Op de Keern is omstreeks 17.00 uur een aanrijding geweest waarbij een 28-jarige man uit Nibbixwoud en een 36-jarige man uit Hoorn betrokken waren. De 36-jarige man reed in zijn auto over het Keern, komende uit de richting van de Provinciale weg. Op het kruispunt met de Geldelozeweg sloeg hij rechtsaf. Vanuit de andere richting kwam de 28-jarige man op de fiets, die wilde rechtdoor rijden. De automobilist gaf hem geen voorrang en er ontstond een aanrijding. De fietser liep verwondingen op aan zijn schouder en arm. Hij zal zich onder doktersbehandeling stellen.

Man aangehouden na stelen auto-onderdeel
Hoorn, woensdag 14 juli 2004.
Een 42-jarige man uit Hem is op woensdagavond aangehouden wegens het stelen van een auto-onderdeel. Even eerder zag een 47-jarige man uit Hoorn dat er een paar minuten iemand bij zijn auto gebukt stond. De persoon reed weg en de man noteerde voor de zekerheid het kenteken. Toen hij iets later zag dat er een rooster van zijn auto was verwijderd, schakelde hij de politie in. Die kon de dader nog dezelfde avond aanhouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak bedrijf
Zwaag, woensdag 14 juli 2004.
Bij een bedrijf aan de Compagnie is op woensdagavond rond 23.00 uur ingebroken. De eigenaar kreeg een inbraakmelding op dit tijdstip. De daders zijn binnen gekomen door het forceren van het slot van de deur. Er zijn diverse goederen ontvreemd waaronder een computer, laptop en een flatscreen.