Politie Zeeland


O-7092-2004 Diefstal uit auto in Rilland

In de Haltestraat in Rilland is in de nacht van dwoensdag op donderdag in een personenauto ingebroken.
Uit de auto zijn een mobiele telefoon en computerapparatuur weggenomen. De waarde van de weggenomen goederen bedraagt enkele honderden euro's.


O-7093-2004 Aanrijding Noord Beveland

Op de Oudedijk, op de t-splitsing met de Boogerdlaan, heeft vanochtend een aanrijding met materiele schade plaatsgevonden.
Een 28-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland verleende geen voorrang aan een, voor hem van rechts komende, 54-jarige automobiliste uit diezelfde gemeente. Hierdoor botsten beide auto's tegen elkaar en ontstond de materiele schade.


W-7094-2004 Inbraak in bedrijf Middelburg

In een bedrijf in de Magistraatwijk in Middelburg is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken.
De daders verschaften zich de toegang tot het bedrijf en namen oa. Geld en computerapparatuur mee ter waarde van enkele honderden euro's.


W-7095-2004 Diefstal bestelbus Middelburg

Een 26-jarige Middelburger heeft aangifte gedaan bij de politie van de diefstal van zijn bestelbus.
Deze stond, afgesloten, geparkeerd op de Veerseweg in Middelburg. Het betreft een witte bestelbus van het merk Renault, type Expresse. Het kenteken van de auto is VS-TH-19.


O-7096-2004 Aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto

In Goes, op de Deltaweg, heeft vanmorgen rond 09.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto.
De bestuurder van de vrachtwagen, een 22-jarige man uit Denekamp, had zijn combinatie stilgezet omdat hij moest wachten voor een verkeerslicht. Een 58-jarige automobiliste uit Goes kwam, met haar auto, in tegenovergestelde richting aanrijden. Zij wilde een bocht nemen, maar verloor de controle over haar voertuig en kwam, met een voorwiel tegen de middengeleider aan. Tengevolge hiervan draaide de personenauto om zijn as en kwam tegen de vrachtwagen van de man uit Denekamp terecht. Het wegdek raakte besmeurd met olie, dit is door Provinciale waterstaat schoongemaakt. De personenauto raakte beschadigd en moest door een takelbedrijf worden afgevoerd. Er deed zich geen persoonlijk letsel voor.


W-7097-2004 Diefstal uit bedrijf Middelburg

In een winkelpand in Middelburg is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken.
Uit de winkel werd een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen.