Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


15 juli 2004


Ermelo - auto niet verzekerd en openstaande boete.
Op woensdag (14-07), werd rond 14.00 uur op de Putterweg een 25-jarige automobilist uit Ermelo gecontroleerd. De auto bleek niet verzekerd te zijn en de man had nog een boete van ruim 300 open staan. Tevens verkeerde de auto in een zodanig slechte staat dat verder rijden onverantwoord was. De automobilist heeft vrijwillig afstand gedaan van de auto. De boete werd betaald en de auto werd afgevoerd naar de sloperij.


Ermelo - fietsster botst op geparkeerde auto.

Op woensdag (14-07), rond 17.30 uur, botste een 16-jarige fietsster uit Ermelo op een geparkeerde auto aan de Van Strijlandweg. De achterruit van de auto werd vernield.
Ivm lichte verwondingen heeft het slachtoffer toch maar even een bezoek aan het ziekenhuis gebracht.


Ermelo - automobilist rijdt onder invloed.

Op woensdag (14-07), rond 19.30 uur, reed een 23-jarige automobilist uit Ermelo in een bocht op de Heidelaan, tegen de achterzijde van de auto van een 53-jarige automobilist, eveneens uit Ermelo. Bij controle blies de eerste automobilist een promillage van 0,9.
Naast het opmaken van een proces-verbaal werd tevens een rijverbod van 3 uur opgelegd.
Beide auto's hadden blikschade en er werd tevens een brievenbus vernield.


Vaassen - winkeldiefstal.

Op woensdag (14-07) werd er rond 15.30 uur, in een winkel aan de Dorpsstraat een
14-jarig meisje uit Apeldoorn aangehouden terzake het stelen van make-upartikelen.
Er werd proces-verbaal opgemaakt en het meisje mag voorlopig niet meer in deze winkel komen.


Nunspeet - inbraak auto's.

In de avond- en nachturen van dinsdag op woensdag (13/14-07) werd er ingebroken in zes auto's, geparkeerd staand op verschillende adressen. De toegang werd verschaft door het open wrikken van het portier en het vernielen van een ruit. Ontvreemd werden onder meer geluidsboxen, een radio/cd-spelers, mobiele telefoons en een rijbewijs.


Elspeet - jongen valt uit boom.

Op woensdag (14-07), rond 15.30 uur, viel een 7-jarig jongetje uit Elspeet vanaf 4 meter hoogte uit een boom aan de Stakenbergerweg. Omdat er eerst sprake van was dat de jongen buiten kennis zou zijn, werd naast de ambulance ook een traumahelikopter gealarmeerd. Ter plaatse bleek de jongen aanspreekbaar en geen zichtbare zware verwondingen te hebben. Hij is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk.


Einde berichten

Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 6052



---- --