Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


15 juli 2004


EERBEEK - Diefstal van auto


Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag vanaf de Hermoesestraat een auto gestolen. Het gaat om een gele Hyundai Atos voorzien van het kenteken 19-DP-NN.
De eigenaar uit Zennewijnen ontdekte woensdagmorgen de diefstal en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


ZUTPHEN - Man van tas beroofd


Een dief heeft woensdagmiddag op de Boompjeswal de tas van een bejaarde man uit Zutphen gestolen. De Zutphenaar liep rond 12.00 uur een bank uit en deed zijn tas in de fietstas. De onbekende dader zag kans de tas op de Boompjeswal uit de fietstas te stelen. In de tas zaten onder meer een portefeuille met geld en een rij- en kentekenbewijs. De politie zoekt getuigen van de diefstal.


ZUTPHEN - Diefstal uit woning


Een onbekende heeft woensdagmiddag uit een woning aan de Oude Bornhof enkele handtassen met inhoud gestolen. In de tassen zaten onder meer enkele portemonnees met bankpassen en een rijbewijs. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.


LOCHEM - Kleding uit winkel gestolen


Uit een winkel aan de Tuinstraat hebben winkeldieven dinsdag enkele kledingstukken gestolen met een gezamenlijke waarde van bijna 100 euro. Enkele vrouwen hebben vermoedelijk de 41-jarige verkoopster afgeleid zodat een dief de kleding kon stelen.


TEUGE - Verkeerscontrole


De politie heeft woensdagmorgen op de Rijksstraatweg een algehele verkeerscontrole gehouden. Twee automobilisten een boete voor het niet dragen van de gordel en één automobilist overschreed de maximumsnelheid. Hij reed 84 km waar 70 is toegestaan. Ook twee bromfietsbestuurders reden sneller dan de maximumsnelheid. Eén van hen reed zelfs 59 km per uur.


Einde berichten

Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --