Reischeque voor winnares SMS-actie AlleKleuren.nl

ROTTERDAM, 20040715 -- De winnares van de grote SMS-actie van AlleKLeuren.nl heeft vandaag een reischeque in ontvangst mogen nemen op het kantoor van reisorganisatie GoGo Tours in Rotterdam. De SMS-actie was gekoppeld aan de mediacampagne ter gelegenheid van de lancering van de website.


De reischeque, de eerste prijs, bestaat uit een reis naar de Spaanse Costa met drie vriendinnen. Deze is gewonnen door de 19-jarige Michelle de Graaff uit Den Haag.

Portal tot de wereld
AlleKleuren.nl gebruikt de energie van kleurrijk Nederland om uiting te geven aan de diversiteit van onze samenleving. Of je je roots nu in Limburg, Amsterdam, Helsinki, Suriname of Marokko hebt, met AlleKleuren als startpagina heb je direct toegang tot je eigen wereld. AlleKleuren.nl gonst van de energie, variërend van theater/cultuur, amusement, showbizznieuws tot een uitgebreide bedrijvengids. Daarnaast heeft de AlleKleuren-bezoeker de mogelijkheid om direct zijn of haar laatste nieuws uit het buitenland te raadplegen.

Zomertoer
Het promotieteam van AlleKleuren.nl maakt de komende maanden een zomertoer langs grote festivals en kleurrijke evenementen. Een overzicht van deze zomertoer staat op de site. Een vast onderdeel is het vastleggen van de bezoekers op digitale foto. De foto's zijn na het weekend op de site van AlleKleuren.nl te zien en er kan dan gestemd worden op de leukste, gekste of meest bijzondere foto. Met het stemmen kunnen weer prijzen gewonnen worden.