DIMEurope.nl introduceert nieuw beleggingsinstrument

DIMEUROPE

Persbericht

15 Juli 2004

DIMEurope.nl introduceert nieuw beleggingsinstrument voor de Nederlandse Markt

DIMEurope, een intermediair specialist in Online Trading & Investment Solutions gevestigd te Tilburg introduceert CFD trading in Nederland; een voor Nederland geheel nieuw beleggingsinstrument dat de aandacht verdient van iedere serieuze belegger.

Wat is een CFD?
Een CFD (Contract for Difference) biedt u alle voordelen van het handelen in aandelen zonder dat u die fysiek in bezit hoeft te hebben. U kunt ook CFD's verhandelen op indexen. Eenvoudig gezegd is een CFD een contract dat de koers weerspiegelt van een onderliggend aandeel of index.

Een CFD wordt op margin ( 5 - 10% van de onderliggende waarde ) getrade waardoor u veel minder risicokapitaal nodig heeft en net als bij fysieke aandelen toch volledig profiteert van de stijging of daling van een onderliggend aandeel. Stijgt of daalt een aandeel met 0,10 Euro dan daalt de CFD ook met 0,10 Euro. Het voordeel van een CFD is dat er een margin van maar 5% op Nederlandse aandelen verplicht wordt waardoor de belegger dus met eenzelfde investering een 20 keer grotere positie in kan nemen. Bij een CFD heb je dus net als bij bijvoorbeeld futures te maken met een hefboomwerking welke natuurlijk in de klant zijn voor- en nadeel kan werken.

Vanaf nu kunt u via DIMEurope dus ook een account openen waarmee CFD's verhandeld kunnen worden. Hiervoor staat u een uiterst gebruiksvriendelijk en geheel Nederlandstalig trading systeem ter beschikking dat geschikt is voor zowel de particuliere als de professionele belegger. Verder kunt u met dit systeem ook de Forex (valuta's) markten traden, dit alles vanaf 1 en dezelfde trading rekening!

Kijk voor meer informatie over CFD trading en het daarvoor te gebruiken trading systeem op www.DIMEurope.nl - Trading Systemen en of bel even naar 013 631 6326.

Bedrijf Informatie:
DIME is een Online Futures Trading en Investment Solutions bedrijf, opgericht voor en gefocust op innovatieve oplossingen voor zowel de bedrijfs als particuliere financiële markten. Onze cliënten basis bestaat merendeels uit particuliere traders, beleggings organisaties, en fonds managers die er allemaal op gericht zijn samen te werken met een onafhankelijke en ervaren organisatie.
Een bedrijf dat professionele, marktleidende trading systemen/platforms en dito investering oplossingen te bieden heeft waarbij dit alles ondersteund wordt door een ongeëvenaarde klantenservice en support. DIME's trading en beleggings research, advisering en management advisering is ook onovertroffen in deze specifieke markt. Als één van de eerste online trading aanbieders (sinds 1991), strekt onze ervaring zich uit over de complete Online Futures Trading arena. Dit bood (en biedt) ons niet alleen de gelegenheid uitstekende, duurzame zakenrelaties te ontwikkelen met de meest gerenommeerde FSA/CFTC en andere gereguleerde 'clearing houses', maar ook samen te werken met gespecialiseerde bedrijven aan de ontwikkeling van prominente, onafhankelijke trading software en een range aan bijkomende producten.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robbert Boutkan

013 631 6326
RBoutkan@DIMEurope.com
www.DIMEurope.nl