Politie Zeeland


W-7103-2004 Personenauto gestolen

Donderdagmorgen tussen 10.00 uur en 10.30 uur is vanaf de Hunzestraat in Oost-Souburg een personenauto gestolen waarvan de sleutels nog in het contact zaten.
De eigenaar had tijdens het uitladen van spullen, zijn auto niet afgesloten en bovendien de sleutels in het contact laten zitten. Toen hij even later weer bij zijn auto terugkwam, bleek deze te zijn gestolen. Het betreft een rode 3-deurs Nissan Micra, voorzien van het kenteken HS-LP-21.


W-7104-2004 Winkeldiefstal
Een 53-jarige Duitse vrouw is donderdagmiddag in Middelburg aangehouden voor winkeldiefstal.
Ze had bij een kledingzaak in de Lange Delft een t-shirt t.w.v. 15,95 euro weggenomen en was vervolgens de winkel uitgerend. Ze werd achterna gezeten door een personeelslid die haar verderop in de straat kon aanhouden en overdragen aan de politie. De Duitse vrouw werd na betaling van een boete van 125 euro weer in vrijheid gesteld.


W-7105-2004 Mobiele telefoon weggenomen
Tijdens de weekmarkt in Middelburg is donderdagmiddag de mobiele telefoon weggenomen van een 35-jarige Duitse man.
Toen de man zijn gsm uit zijn broekzak wilde pakken, bleek deze te zijn weggenomen. De man had van de diefstal niets gemerkt.


O-7106-2004 Portemonnee gerold
Van een 58-jarige vrouw uit Limburg is donderdagmiddag tijdens het winkelen in de Lange Vorststraat in Goes de portemonnee gerold.
Haar portemonnee, met daarin een paar honderd euro en diverse pasjes, werd ongemerkt weggenomen uit haar afgesloten rugtas.

O-7107-2004 Tas vergeten
In de Hema te Goes is donderdagmiddag rond 14.00 uur in een onbewaakt ogenblik de tas weggenomen van een 57-jarige vrouw uit die gemeente.
De vrouw had haar boodschappentas even op de grond gezet om wat spulletjes te bekijken. Toen ze de winkel wilde verlaten, ontdekte ze dat ze haar tas was vergeten en ging terug om deze te halen. Haar tas, met daarin o.a. kleding en persoonlijke spullen, was echter verdwenen.


O-7108-2004 Winkeldiefstal
Een 53-jarige Goesenaar is donderdagmiddag in de Agrimarkt in zijn woonplaats betrapt op winkeldiefstal.
Hij had een pakje zoetjes t.w.v. 2,49 euro weggenomen. Hij kreeg hiervoor een boete van 130 euro.