Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 16 JULI TUSSEN 20.00 EN 21.00

----------

WATNOU..?! VRIJDAG 16 JULI TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

Vrijdag 16 juli is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. Presentator is Rinse de Valk.

WatNou..?! zendt deze zomer een aantal gesprekken uit met succesvolle jongeren die groot zijn gebracht in de islamitische traditie. Wekelijks komt een bijzondere gast in de studio langs. Zij of hij zal zich bloot moeten geven. Er zal ingegaan worden op achtergrond, verhouding tot het geloof en de maatschappij en niet te vergeten op de muziekvoorkeur van de gast.

De gast van deze week is Erdinc Sacan. Hij is onder meer politicus, PvdA statenlid in Noord-Brabant, internetadviseur en webmaster van de grootste Turkse sites in Nederland. In WATNOU..?! gaan we in op zijn succes, op zijn onverschrokken werkdrift en hoge arbeidsethos en zijn relatie tot de islam. Waarom zet hij zich zo in voor de maatschappij en welke rol speelt zijn geloof daarin?

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!



Ingezonden persbericht