Ingezonden persbericht


Persbericht

Retina 5 en SecureIIS 2.1 nu beschikbaar

Heemstede, 16 juli 2004 --- DISC BV kondigt de beschikbaarheid van het netwerkbeveiligingsproduct Retina 5.0 aan. Daarnaast maakt DISC bekend dat SecureIIS vanaf heden compatible is met Microsoft Windows 2003 IIS 6. Retina 5.0 en SecureIIS zijn producten van eEye Digital Security. DISC BV is enterprise-partner van eEye Digital Security voor Nederland en België.

Verbeterde functionaliteit in Retina 5.0

De Retina Network Security Scanner 5.0 scant enterprise-netwerken en signaleert zwakke plekken in de beveiliging. Retina 5.0 is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, en combineert de award-winnende technologie van Retina met verbeterde functionaliteit op het gebied van discovery, remediation en reporting. Retina 5 bevat veel nieuwe features, waaronder:


· Geheel vernieuwde gebruikersinterface

· Complete network discovery-modus

· Verbeterde OS-detectie

· Draadloze asset discovery en auditing

· Gepersonaliseerde audit wizard

· Visual host list management

· Multiple scan driver threads

· Scan scheduling

SecureIIS 2.1 ook voor Windows 2003 IIS 6

SecureIIS ondersteunt vanaf nu Microsoft IIS 4, 5 en 6. SecureIIS 2.1 beschermt bekende en onbekende kwetsbare plekken van Microsoft IIS webservers. Het analyseert hiervoor binnenkomende en uitgaande data op veiligheidsrisico's. De nieuwste versie bevat onder meer:


· Application layer protection

· Integratie met het IIS-platform

· Blokkades tegen groepen bekende en nog onbekende aanvallen

Huidige gebruikers van Retina en SecureIIS kunnen de nieuwste versies downloaden op www.eeye.com/clients.

Over DISC BV
DISC BV is opgericht in 2001 en houdt zich bezig met de marketing, distributie en ondersteuning van diverse softwareapplicaties, waaronder informatiezoeksystemen voor universiteiten, wetenschappelijke bibliotheken, de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, overheidsinstanties en technologische instituten als TNO en RIVM. In maart 2003 zijn de activiteiten voor het beheer van de portal www.ESDNOW.com gestart. DISC BV is een Nederlandse particuliere onderneming en is onderdeel van DISC Holding BV.

Voor meer informatie

DISC BV
Suat Tuzgöl
Postbus 423
2100 AK Heemstede
T: (023) 547 18 55
E: info@esdnow.com

Lubbers & De Jong BV
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
T: (020) 421 05 65
E: peter@l-dj.nl