Ingezonden persbericht

ServerSCAN introduceert nieuw wapen in de strijd tegen SPAM

GELDROP, 20040716 -- Mailhosting bedrijf ServerSCAN biedt bedrijven onder de naam Clearinghouse een dienst die 97-99% van alle SPAM en andere ongewenste berichten blokkeert en 100% van alle virussen. Bedrijven ontvangen alleen nog de zakelijke mail, desgewenst gesorteerd op afdeling of medewerker. De Clearinghouse techniek maakt gebruik van zelflerende systemen en "kunstmatige intelligentie".


Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd, niet van provider te worden gewisseld, domeinen blijven waar ze zijn en er is slechts één wijziging in het e-mail programma nodig. De Clearinghouse dienst werkt als een "tussenstation" tussen de gebruiker en de provider(s).
ServerSCAN verzamelt continu, "24/7", e-mail bij provider(s), maakt hiervan een backup, verwijdert met de laatste technieken alle SPAM en virussen, verwijdert alle ongewenste bestanden, vergelijkt met een zwarte lijst (adres, onderwerp, inhoud) en distribueert de overgebleven belangrijke mail naar een of meerdere beveiligde ServerSCAN mailboxen, waar vervolgens de mail met een standaard e-mail programma of via secure Webmail uit wordt opgehaald en/of gelezen.
De Clearinghouse techniek wijkt op een aantal belangrijke punten af van andere diensten en programma's voor het filteren van SPAM en virussen. Hiervan is wel het belangrijkste punt, dat minimaal viermaal daags de SPAM filters handmatig worden gecontroleerd en getraind door "echte" mensen. Berichten die onnodig zijn geblokkeerd of foutief zijn geclassificeerd worden alsnog doorgezonden en/of opnieuw aan het filter "geleerd". Op deze wijze haalt de Clearinghouse techniek de gemiddelde filterscore van 98-99% - hoger dan iedere andere bestaande software oplossing.




Ingezonden persbericht