Eemland noord, 12.40 uur

Utrecht 17-07-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Vrouw bedreigd door inbreker

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Een 36-jarige inwoonster van Bunschoten-Spakenburg werd donderdagmorgen tegen 04.00 uur bedreigd toen zij in haar woning aan de Dorpsstraat een inbreker aantrof. Toen de vrouw de onbekende man hoorde, werd zij bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man vluchtte en nam elektrische apparatuur en de auto van de vrouw mee. De auto werd later verderop in de straat door getuigen aangetroffen.

Overigens werd in dezelfde nacht in dezelfde staat ingebroken in twee autos, maar het is niet bekend of deze zaken met elkaar te maken hebben.

Mensen die meer informatie over deze zaken hebben, worden verzocht te bellen met de politie van district Eemland noord, tel. 0900 8844 (lokaal tarief).

Met alcohol op achter het stuur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Een 24-jarige inwoner van Bunschoten is zaterdagochtend rond 04.30 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij betrapt was op het rijden onder invloed. De man werd op de Zanglijster verzocht een blaastest af te leggen. Toen bleek dat hij teveel gedronken had, werd hij aangehouden. Op het politiebureau bleek de uitslag van de ademanalyse 845 ugl te zijn. De man moest zijn rijbewijs inleveren en er is proces verbaal tegen hem opgemaakt.