Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, zaterdag 17 juli 2004

Hoorn 17-07-2004 - 14.00 uur

Val van duikplank
Grootebroek, vrijdag 16 juli 2004.
Een 7-jarige jongen uit Grootebroek is omstreeks 17.00 uur van de duikplank van het zwembad gevallen. Hij gleed uit en kwam op de tegels naast de duikplank terecht. De jongen was even buiten bewustzijn, maar kwam later weer bij. De bestelde traumaheli werd afgebeld en de jongen is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met onbekend letsel.

Drankrijder veroorzaakt botsing
Medemblik, vrijdag 16 juli 2004.
Een 53-jarige man uit Medemblik heeft met drank op twee aanrijdingen veroorzaakt, een op de Nieuwstraat en later bij de rotonde bij de Randweg. Op de Nieuwstraat is hij aangehouden. Bij de blaastest had hij een uitslag van 740 ug/l, dat is ruim drie keer de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. De man kon zijn rijbewijs inleveren en krijgt een proces-verbaal.

Rijden met drank
Hoogkarspel, zaterdag 17 juli 2004.
Een 22-jarige man uit Bergen is op de Drechterlandseweg aangehouden. Het bleek dat hij teveel had gedronken, de uitslag van de ademanalyse was 345 ug/l. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Man aangehouden na mishandelen vrouw
Medemblik, zaterdag 17 juli 2004.
Bij een echtelijke ruzie heeft een 44-jarige man uit Medemblik zijn 42-jarige vrouw mishandeld. De ruzie vond plaats in een horecazaak aan het Van Houweningenpark. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd.

Doorrijden na ongeval
Wijdenes, zaterdag 15 juli 2004.
Een 46-jarige man uit Oosterblokker is op de Zuiderdijk aangereden door een personenauto. Het ongeval gebeurde rond 5.00 uur en de auto is doorgereden. De man kwam uit de richting Hoorn en werd aangereden door een hem tegemoetkomende auto. Hij viel en kwam onderaan de dijk terecht. De man is met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis vervoerd.