Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Timman, Van Wely en Sokolov in Amsterdam Chess Tournament

Jan Timman, Loek van Wely en Ivan Sokolov hebben hun deelname aan het
1e Amsterdam Chess Tournament (ACT) bevestigd. Behalve de drie Nederlandse topspelers is ook Predrag Nikolic van de partij, die recentelijk als tweede eindigde bij het EK schaken in Turkije. De organisatie kwam tevens rond met de Nederlandse talenten Smeets en Stellwagen, alsmede met de oud-wereldjeugdkampioen Acs uit Hongarije en de regerend kampioen van India, Ganguly.

Het 1e Amsterdam Chess Tournament (ACT) zal van zaterdag 17 tot en met zondag 25 juli worden gespeeld. Plaats van handeling is het Studenten sportcentrum USC, De Boelelaan 46 in Amsterdam. Voor de vier open groepen hebben zich al een kleine driehonderd deelnemers aangemeld. In de vier open groepen is plaats voor meer dan vierhonderd schakers, in verschillende ratingcategorieën. Geïnteresseerden kunnen een toernooifolder aanvragen bij het toernooisecretariaat, e-mail: cco@xs4all.nl.

Nog meer deelnemers zijn te vinden op de voorlopige website van het toernooi.

Informatie over het ACT te vinden op de volgende websites: http://home.hccnet.nl/w.haggenburg/act04 (vanaf heden) www.alldata.nl/act (tijdens toernooi).

---