Ingezonden persbericht


A Girl Called Eve

Brought to u by Floorfillers, Urban Groovezz & Off_Corso

Zaterdag 17 juli 2004

Off_Corso Rotterdam

Na een uitstapje te hebben gemaakt naar club Monza in Utrecht keert Eve weer terug naar haar roots in Rotterdam. Zaterdag 17 juli belooft een erg warme avond te worden in Off_Corso. Eve presenteert dit keer een line up om letterlijk en figuurlijk van te smullen. Om de stemming er vroeg in te brengen ontvangt iedereen die het eerste uur binnenkomt een glas champagne.

BRIAN S.

Brian S. begon zijn DJ carrière in 1995 door naast grootheden als Jean & Marcelo te draaien in de meest roemruchte club die ons land gekend heeft, de It in Amsterdam. Sindsdien heeft Brian zich ontwikkeld als een echte persoonlijkheid achter de draaitafels. Brian kent de kwalitatieve klassiekers als geen ander, mede daarom nodigt Eve Brian van harte uit om haar hoofd op hol te brengen.

HITMEISTER D.

Dat het met de carrière van Hitmeister D lekker gaat, dat mag gezegd worden. Met residencies in topclubs als Jimmy Woo, Now & Wow en Club Silly en vele optredens op festivallen deze zomer als FFWD, Islander en Sound & Vision, behoort Hit inmiddels tot de eclectische top van Nederland.

DISCO ED

De man achter Boogie Nights en Strawberry Shake is een echte 'pleaser for the ladies'! Met zijn fruitige mix van diverse muziekstijlen is Ed een graag geziene gast op Rotterdamse feesten en maakte hij van de allereerste Eve een avond om nooit meer te vergeten!

DD KING & THUNDERPUSSY

De breinen achter de meest schaamteloze clubavond die onze stad op dit moment rijk is (and we love it!!), de Betty Ford Clinic. Met de komst van DD King & Thunderpussy neemt Eve een behoorlijk risico, er gebeurt namelijk altijd iets schandaligs als deze dj's van weleer ergens hun entree maken...

----------
A Girl Called Eve

Brought to u by Floorfillers, Urban Groovezz & Off_Corso

Zaterdag 17 juli 2004

Off_Corso Rotterdam

Mainhall - Hitmeister D, Disco Ed, Brian S

Lounge - DD King & Thunderpussy

Entee ¤ 9,-


Tijd 23.00 - 05.00 uur.

Voor meer info check:

www.floorfillers.nl

www.off-corso.nl

www.urbangroovezz.com