Gemeente Zwolle

Nieuwe Markt op 17 juli afgesloten voor het verkeer

Zaterdag 17 juli vindt op de Nieuwe Markt het festival Van Eigen Bodem plaats. Het festival start om 12.00 uur en duurt tot middernacht. Gedurende deze periode is de Nieuwe Markt niet bereikbaar voor het verkeer. Ook tijdens de opbouw van het festival op vrijdag 16 juli worden enkele verkeersmaatregelen getroffen.

Op vrijdag 16 juli wordt vanaf 14.00 uur op de parkeerplaatsen op de Nieuwe Markt het podium opgebouwd. Dit betekent dat vanaf dit tijdstip niet meer geparkeerd kan worden op de Nieuwe Markt. Automobilisten kunnen het parkeerverwijssysteem volgen naar beschikbare parkeeraccommodaties. Ook de doorloop van de Nieuwe Markt naar het Bethlehemskerkplein wordt afgesloten.

Straatafzettingen
Op zaterdag 17 juli vinden de hele dag straatafzettingen plaats op de volgende locaties: Sassenstraat ? hoek Nieuwe Markt, Nieuwe Markt ? hoek Oude Vismarkt en Samuël Hirschstraat ? hoek Schoutenstraat. Het doorgaande verkeer komend vanuit de Sassenstraat via Nieuwe Markt naar Gasthuisplein en omgekeerd is gestremd.


---