TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-07-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 17 juli
Radio 2 - 16.00 uur

VEEL MUZIEKSOORTEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 17 juli a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer de meest uiteenlopende artiesten uit verschillende muziekgenres in TROS MUZIEKCAFÉ.

Uit België komt Funky Boudoir, een band die een superswingend debuutalbum heeft afgeleverd. Nog niet zo lang geleden is de eerste single uitgekomen. Deze plaat geeft een goede indicatie voor de rest van het album. In TROS MUZIEKCAFÉ krijgt het nummer nog een extra dimensie, als Funky Boudoir het nummer live speelt.

Sue & the Flaming Stars vertegenwoordigen weer een heel ander muziekgenre. Sue Moreno en haar mannen brengen rockabilly en onvervalste rock 'n roll met verschillende invloeden. Wat je dan krijgt is een heel aanstekelijk geheel. Dit is te horen in zaterdag a.s. in TROS MUZIEKCAFÉ.

Ook Danny Nicolay is zaterdag te gast. Deze zanger van eigen bodem timmert al jaren aan de weg. De Almeerder vertelt Hadassah de Boer hoe zijn album tot stand gekomen is en brengt uiteraard zijn huidige, zeer ontroerende single ten gehore.

En last but not least heerlijke popmuziek van Lume. Deze nieuwe Nederlandse band heeft een geheel eigen geluid. Een soort mix van Robbie Williams met Supertramp. In TROS MUZIEKCAFÉ is te horen hoe dat klinkt.

Uiteraard is er nog veel meer muziek te beluisteren. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.