2e persbericht van zaterdag 17 juli 2004

Eindhoven 17-07-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte van mishandeling aangehouden

In zijn woning in Eindhoven - Woensel Zuid is zaterdag rond 11.20 uur een 22-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 19-jarige vriendin uit Roosendaal die bij hem in de woning verbleef. Ook zou hij zijn vriendin hebben belemmerd om de woning te verlaten. De man is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Auto gestolen

Vanaf de Diepenbrockstraat is tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 9.30 uur een groene Mercedes Benz C 220 met het kenteken ZB-HS-69 gestolen.

Eersel: Man en vrouw gewond

Een 40-jarige man uit Eersel en zijn vrouw zijn zaterdagochtend gewond geraakt toen zij op een terras van een horecagelegenheid aan het Hint zaten. Zij zijn geraakt door een terrasstoel die door een onbekend persoon werd gegooid. De reden hiervoor is ook onduidelijk. De stoel raakte de man op zijn hoofd. Hij raakte even zijn bewust zijn kwijt. De vrouw werd ook aan haar hoofd geraakt. Beiden zijn voor behandeling naar het MMC in Veldhoven gebracht. De hoofdwond van de vrouw werd gehecht. Verder liep zij een hersenschuding op. De man heeft een kneuzing in zijn nek opgelopen. De politie stelt een onderzoek in naar het gebeurde.

Valkenswaard: Auto gestolen

Vanaf een parkeerplaats aan het Carillonplein is tussen vrijdag 23.30 uur en zaterdag 8.00 uur een bruine Hyundai Santa Fe met het kenteken 31-GL-LF gestolen.