Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6

6511 PP Nijmegen

Telefoon (024) 329 91 11

Telefax (024) 2378

E-mail gemeente@nijmegen.nl


Postadres

Postbus 9105

6500 HG Nijmegen

UITNODIGING persconferentie

INVITIATION
PRESS CONFERENCE

|DATUM NUMMER PERSBERICHT        |
|17 juli 2004 v001               |
De burgemeester van Nijmegen, mevrouw dr. G. ter Horst, nodigt u uit voor een persconferentie over een serieuze dreiging die de afgelopen dagen heeft bestaan rondom de militaire deelnemers aan de Vierdaagsemarsen in Nijmegen. Inmiddels zijn enkele aanhoudingen verricht.

Meer informatie over dit onderwerp wordt gegeven op zaterdag 17 juli om 17.30 uur in de ING-zaal van 'De Vereeniging', Keizer Karelplein 2d in Nijmegen.

The Mayor of the city of Nijmegen invites you to a press conference on serious terrorist threats to the military delegations participating in the Four Day Marches. Several people have been arrested.

The press conference will be held today, Saturday July 17th, 17.30 hours, at the Vereeniging, address: Keizer Karelplein 2d, Nijmegen.

Routebeschrijving Vereeniging

- vanuit Utrecht

U volgt de A12 richting Arnhem. Vanaf de A12 neemt u de afslag A50 richting Nijmegen. vervolgens neemt u de afslag richting Kleve (A15) en verlaat u de A50. U volgt de A15 en neemt dan de afslag A325 richting Nijmegen. Deze blijft u volgen tot in Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen en volgt de doorgaande weg. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.

- vanuit Arnhem

U volgt de A325 Arnhem-Nijmegen. U komt over de Waalbrug Nijmegen binnen en volgt de doorgaande weg. Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.

- vanuit 's Hertogenbosch

U volgt de N50 en daarna de A50 richting Nijmegen. Nijmegen binnengekomen volgt u de doorgaande weg (richting Arnhem). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.

- vanuit Venlo

U volgt de A73 richting Nijmegen. U neemt de afslag Nijmegen en volgt de doorgaande weg (richting Arnhem). Aan het einde van deze weg komt u op een groot verkeersplein; het Keizer Karelplein. Aan dit plein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.

Parkeren

De parkeergelegenheid bij de Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereeniging is beperkt. Wij adviseren U hiermee rekening te houden.

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Nijmegen, doorkiesnummer 024 - 329 23 80
---- --