Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


18 juli 2004


Lochem- ruit ingegooid van fotozaak


Een onbekende heeft vrijdagavond met en steen en ruit van een fotozaak aan de Molenstraat ingegooid. Er werden enkele fotolijsten met prenten gestolen en de eigenaar deed zaterdag aangifte van het feit.


Wilp- motorrijder onderuit


Een 21-jarige motorrijder uit Dordrecht is zaterdagmiddag op de Wilpsedijk met zijn motor onderuit gegaan en frontaal op een taxi gebotste. De aanrijding vond rond 13.20 uur plaats in de bocht ter hoogte van het daar gelegen tuincentrum en door de aanrijding reed de taxi, bestuurd door een 43-jarige Deventenaar het talud af en kwam daar tot stilstand. Volgens getuigen hebben beide bestuurders niet te hard gereden. Zowel de motorrijder als de taxichauffeur werden voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Over hun letsel is niets bekend bij de politie.


Voorst - vissers bekeurd


Een viertal vissers is gisterenavond nabij slot Nijenbeek bekeurd omdat zij niet de vereiste papieren hadden. De politie controleert regelmatig in de viswateren in de gemeente


Warnsveld, Lochem, Eefde en Laren - controles


Tijdens politiecontroles na het avondje stappen zijn vannacht 8 bekeuringen uitgedeeld onder meer voor het niet voeren van verlichting en een gladde band bij een auto en een scooter.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --