Politie Zeeland


Z-7150-2004 Resultaten aangekondigde alcoholcontroles

De aangekondigde alcoholcontroles in Zeeuws Vlaanderen werden gehouden tussen vrijdagavond 19.30 uur en zaterdag 05.00 uur.
In totaal werd van 242 bestuurders een blaastest afgenomen waarvan er twee te veel hadden gedronken. De controles werden gehouden op de Nieuwe Sluisweg in Breskens, de Rondweg in Sluis en op de Ringdijk Noord in Cadzand.


W-7151-2004 Inbraak in winkelpand

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in een winkelpand in de Scheldestraat te Vlissingen.
Uit de winkel werden een aantal messen t.w.v. enkele honderden euro's en een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen. Braakschade is onbekend.


Z-7152-2004 Diefstal uit bedrijfspand

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er aan de Van Steenbergenlaan in Terneuzen ingebroken in een bedrijfspand.
Uit het pand werd beeldapparatuur weggenomen waarvan de waarde niet bekend is.


W-7153-2004 Winkeldiefjes

Twee Oost-Souburgse jongetjes van 10- en 11 jaar zijn zaterdagmiddag in hun woonplaats betrapt op winkeldiefstal.
Ze hadden bij een winkel aan de Paspoortstraat een stapeltje speelgoedkaarten weggenomen zonder deze te betalen. Beide jongens worden vermoedelijk doorgestuurd naar bureau Halt.


O-7154-2004 Fietser aangereden, automobilist rijdt door

Een 16-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland is zaterdagmiddag aangereden door een personenauto die vervolgens doorreed.
De jongen fietste rond 14.00 uur over de Ruiterplaatweg in Kamperland toen hij werd aangereden door een personenauto die vanuit de Bergeendlaan de Ruiterplaatweg opreed. De jongen kwam met zijn fiets ten val waardoor zijn voorwiel dubbel klapte en de jongen een geschaafde knie opliep. De onbekende bestuurder reed in een gele Volkswagen Golf.


O-7155-2004 Controle aanhangwagens

Zaterdagmiddag werden op de Heinkenszandeweg te 's Heerenhoek en op de Bernhardweg West te Nieuwdorp gecontroleerd op aanhangwagens van en naar de milieustraat.
Hierbij werden twee bekeuringen uitgeschreven, 1 voor niet goed werkende verlichting en 1 voor het rijden met een aanhangwagen waarvoor rijbewijs BE verplicht was terwijl de bestuurder in het bezit was van een B-rijbewijs.