Politie Zeeland


O-7161-2004 Onder invloed

Op de Oesterdam in Tholen is zaterdagavond rond 19.30 uur een 29-jarige automobilist uit België aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.


O-7162-2004 Rijbewijs ingevorderd na weigeren blaastest

Zaterdagavond is van een 26-jarige man uit de gemeente Reimerswaal het rijbewijs ingenomen nadat hij een blaastest had geweigerd.
De man was dezelfde avond, onder invloed van alcohol, met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden op de 2e Vlietweg in Oostdijk en vervolgens doorgereden naar zijn woning. Dit was door een getuige gezien die het kenteken doorgaf aan de politie. Aangekomen bij zijn woning bekende de man de aanrijding maar hij wilde niet meewerken aan een blaastest. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.


O-7163-2004 Navigatieapparatuur weggenomen uit auto

Uit een personenauto die stond geparkeerd aan de Jan van Renesseweg in Renesse is zaterdagavond de navigatieapparatuur weggenomen.
De inbraak werd gepleegd tussen 18.00 uur en 22.45 uur. De weggenomen apparatuur heeft een waarde van een paar duizend euro.


Z-7164-2004 Auto-inbraak
In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de Hulsterweg in Terhole.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur t.w.v. een paar honderd euro weggenomen.


W-7165-2004 Onderzoek dodelijke steekpartij Vlissingen
Het technische onderzoek op de plaats van het incident is gisterenavond laat afgerond. In een woning in de Adriaen Verdoelstraat is het vermoedelijke wapen gevonden. Het betreft een groot vleesmes.
De verdachten zijn vandaag uitgebreid gehoord. Het vermoedelijke motief van de steekpartij is te vinden in de relationele sfeer. Maandag 19 juli zal sectie worden verricht op het slachtoffer.

De verdachten blijven in voorlopige hechtenis en zullen in het begin van de week worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.
De politie onderzoekt de dodelijke steekpartij met 14 personen.