Stadsdeel Zeeburg

Feestelijke opening Rietlandpark gedeelte bij het Rietlandterras

Op maandag 19 juli 2004 om 12.00 uur wordt het Rietlandparkdeel bij het Rietlandterras feestelijk geopend. De afdeling sport van Stadsdeel Zeeburg organiseert dan samen met het jongerenwerk tot 16.00 uur verschillende sport- en spelactiviteiten. Je kunt een partijtje tennis spelen of voetballen. Voor de kleintjes is er een springkussen.

In dit deel van het Rietlandpark is een tennisbaan aangelegd die s winters kan worden omgetoverd tot een ijsbaan. Een deel is ingericht als trapveldje en er is een zitplek gemaakt met grote natuurstenen blokken. De tennisbaan is natuurlijk ook bestemd voor de volwassen bewoners die willen tennissen. Voor het beheer van het net zoekt het stadsdeel nog bewoners. U kunt zich opgeven via info@zeeburg.nl.

In het najaar worden er duizenden bloembollen geplant in het hele Rietlandpark. De voetpaden door het park worden later aangelegd. Er wordt eerst gekeken waar de olifantspaden ontstaan. Die paden worden dan verhard en verlicht. Een deel van het park blijft nog even met hekken afgesloten omdat er nog gewerkt wordt. Daar komt een speelplaats voor de kleintjes. Dat deel is in september 2004 klaar.