Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Fathers 4 Justice

Het is Fathers 4 Justice ter ore gekomen dat een splintergroepering geheel buiten FATHERS 4 JUSTICE om acties aan het organiseren is in Nederland binnen de komende 48 uur, waarbij het mogelijk is dat deze groep zich zal presenteren als vertegenwoordigers van of in de stijl van Fathers 4 Justice.

Fathers 4 Justice Nederland wil door middel van dit persbericht duidelijk maken dat deze actie GEEN officiële FATHERS 4 JUSTICE actie is en dat deze acties plaats vinden zonder volledige kennis en goedkeuring van onze organisatie in Nederland of daarbuiten.

Fathers 4 Justice in Nederland volgt een gecoördineerde campagne voor radicale hervormingen in de Nederlandse familie wetgeving - voor een familie wetgeving die gebaseerd is op Gelijkwaardigheid voor BEIDE ouders na scheiding of verbreken van de relatie.

Alhoewel wij de frustratie en het ongeduld begrijpen die vele vaders ondergaan vanwege de - vaak schandalige - onrechtvaardigheden van de Nederlandse familie wetgeving waarbinnen duizenden kinderen elk jaar de toegang verliezen tot de helft van hun familie. Er bestaan weinig tot geen mogelijkheden tot wettelijk herstel in de praktijk. De activiteiten van de beschreven splintergroepering als bovenstaand worden niet beschouwd als onderdeel van de campagne van FATHERS 4 JUSTICE en we betreuren het misbruik van de naam van de organisatie FATHERS 4 JUSTICE dan ook ten zeerste.

Persberichten van Fathers 4 Justice in Nederland (FATHERS 4 JUSTICE) worden ALLEEN verzonden vanaf pers@f4j.nl of office@fathers-4-justice.org Verder heeft Fathers 4 Justice in Nederland de volgende websites: www.f4j.nl en www.geocities.com/f4j.nl. Informatie vanuit het hoofdkwartier van Fathers 4 Justice wordt gemeld op de website http://www.fathers-4-justice.org. In het bijzonder is de MSN groep die de naam voert van FATHERS 4 JUSTICE niet van onze organisatie, en staat geheel buiten onze controle of beheer.

"Fathers 4 Justice Nederland"

Fathers 4 Justice Nederland verleent niet haar goedkeuring noch veroordeelt de activiteiten van andere groepen die strijden voor het bereiken van gerechtigheid in de Nederlandse familie wetgeving. In dit specifieke geval is FATHERS 4 JUSTICE Nederland bereid tot het assisteren van de overheid om problemen op te lossen die het gevolg zouden kunnen zijn van de geplande activiteit van deze splinter groepering die de naam van FATHERS 4 JUSTICE misbruikt. =====================
Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de woordvoerder van FATHERS 4 JUSTICE Telefoonnummer: 06-48 863 239
E-mail adres: pers@Fathers 4 Justice.nl Website: http://www.geocities.com/f4j_nl http://www.f4j.nl

================================================

Fathers 4 Justice NEDERLAND
Adres: Afdeling Pers en Voorlichting
Postbus 570
2300 AN leiden
Telefoon: 06-48 863 239
PERSBERICHT
================================================