Ingezonden persbericht


Persbericht

19 juli 2004

Demon benoemt teamleader Development
~ Internetprovider vergroot expertise op het gebied van ontwikkeling ~

Internetprovider Demon heeft Kiffin Gish aangesteld als teamleader Development. In deze functie wordt Gish verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en professionaliseren van de developmentafdeling. Hij zal zich o.a. bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van bestaande en nieuwe informatiesystemen en infrastructuren.

Kiffin Gish heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT- en telecombranche. Voorheen had Gish een eigen bedrijf en was hij actief als senior consultant op het gebied van e-business, web analytics en mobile internet solutions. Daarvoor was hij werkzaam in de mobiele telecomsector als project manager en senior developer van telecomproducten.

"Bij Demon ga ik aan de slag met een sterk team van gekwalificeerde en enthousiaste developers. Het succes van productintroducties bij Demon is vanaf het begin al mede te danken aan de kwaliteit van het ontwerp- en ontwikkelproces, aldus Kiffin Gish. Demon is erop gebrand de oneindige mogelijkheden van nieuwe technologie volledig te benutten om dit succes voort te zetten. Die uitdaging ga ik graag aan."

(174 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van THUS plc, sinds 1998 genoteerd aan de London Stock Exchange, één van de grootste aanbieders van telefoon-, data-, internet- en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de THUS en Demon vlag.

Demon is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Demon is dé provider op het gebied van internettoegang, hosting, managed security en VPN-oplossingen.

Demon is in Nederland diverse keren uitgeroepen tot Provider van het jaar door de lezers van Net Magazine en kreeg als Internetprovider voor de zakelijke markt meerdere malen de hoogste waardering van MKB beslissers. In januari 2004 heeft de Consumentenbond Demon uitgeroepen tot 'beste koop' in alle 3 de gemeten ADSL categorieën.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Demon:
Sanjai Bissumbhar
Tel: 020 5304250
E-mail: sanjai@nl.demon.net
http://www.demon.nl

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003