Politie Drenthe

Maandagmorgen

Assen 19-07-2004

Agenten controleren op gebruik alcohol
EMMEN - Zondagavond werd aan de Walstraat een 57-jarige man uit Ter Apel gecontroleerd toen hij daar met zijn bedrijfsauto reed. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 1,8. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

HOOGEVEEN - In de nacht van zondag op maandag reed een 33-jarige man uit Hoogeen met zijn auto over de Notaris Mulderstraat. Een controle door agenten wees uit dat de man teveel gedronken had. Hij had een alcoholpromillage van 0,8.

Politie houdt jeugdige fietsendief aan
ZUIDWOLDE - Zondagavond plaatste een vrouw aan de Boslaan haar fiets buiten om nog een eindje te rijden. Op dat moment wordt die fiets gestolen door een groepje jongeren. Een onderzoek in omgeving leidde naar dat groepje waarna een 14-jarige jongen uit Hoogeveen bekende dat hij die fiets gestolen had en verstopt in de bosjes. Hij stal de fiets omdat hij zelf een lekke band had. De jongen krijgt een proces-verbaal.

Bedrijfsauto in brand
EMMER COMPASCUUM - In de nacht van zondag op maandag raakte een bedrijfsauto aan de Tweede Koppelveenweg in brand. De brandweer bluste deze brand. De 26-jarige eigenaar schat de schade op 5.000,-. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

In verband met ziekte van Ramona Venema verzorgt Bert Peters de voorlichting vanaf maandagmorgen tot woensdagmorgen 08.00 uur. Tel. 0592 - 36 12 94 of 06 53 23 80 59. info@politie-drenthe.nl