Gemeente Heerlen

b e r i c h t

r
i
c
h
t

14 juli 2004

Gemeentelijk Informatiecentrum is verhuisd

Het Gemeentelijk Informatiecentrum is vanaf maandag 19 juli gevestigd op de begane grond in het stadhuis aan de Geleenstraat 27. Ook de openingstijden zijn veranderd. De dienstverlening blijft natuurlijk hetzelfde.

Nu ook donderdagavond geopend
De openingstijden van het informatiecentrum veranderen ook. Vanaf 19 juli is het Gemeentelijk Informatiecentrum geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.00 uur. Op donderdagavond kunt u nu ook terecht van 17.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag zijn we open van 8.30 tot 14.00 uur. Verder blijven wij bereikbaar via tel. 045-5605050 en e-mail: gic@heerlen.nl.

Verder geen veranderingen

Behalve de nieuwe huisvesting verandert er voor u niks bij het Gemeentelijk Informatiecentrum. U kunt nog altijd aan de medewerkers vragen stellen over allerlei onderwerpen; over vergunningen en subsidies, kermissen en koopzondagen, vergoedingen en bezwaarschriften, bouwplannen en milieuzaken, over allerlei gemeentelijke zaken. Daarnaast is er een uitgebreid documentenbestand waarin veel gemeentelijke nota`s, regelingen, beleidsplannen en raads- en commissiestukken te vinden zijn. Bovendien kunt u er terecht voor verschillende maquettes en een tentoonstelling.

Het Gemeentelijk Informatiecentrum. uw gemeente binnen handbereik!

GEMEENTE HEERLEN
Afdeling communicatie
Lydia Jongen
(045) 56 04 070
gic@heerlen.nl


-----------------------
p e r s

p e r s

p e r s


---- --