Ingezonden persbericht


Een foto van Jannie Minnema is bij dit persbericht bijgesloten

Persbericht

ORACLE UNIVERSITY BENOEMT NIEUWE DIRECTOR

De Meern, 19 juli 2004 - Oracle Nederland heeft Jannie Minnema aangesteld als Director of Oracle University. Minnema gaat zich richten op het verder professionaliseren en innoveren van het trainingsaanbod vanuit Oracle University. Oracle University Binnen dit opleidingscentrum, verzorgt Oracle gerichte cursussen voor klanten en partners, waarbij traditionele klassikale trainingen, individuele programma s en diverse innovatieve leervormen zoals combinaties van Oracle University Online, het Individueel Training Centrum(ITC) en klassikale trainingen worden ingezet. Naast het leiden van Oracle University is Jannie Minnema ook lid van de directie van Oracle Nederland.

Jannie Minnema is sinds tien jaar werkzaam bij Oracle. Zij is begonnen op het hoofdkantoor in Redwood Shores en heeft binnen de internationale organisatie diverse functies bekleed. Vanaf 1997 werkt Minnema voor Oracle University en haar laatste functie binnen het opleidingscentrum was Business Unit Manager Technology. Voordat Minnema bij Oracle in dienst trad, heeft ze als docente Applied Computing en Economics ruime ervaring opgedaan op het gebied van onderwijs en ICT.

De afgelopen jaren is er door veel organisaties minder geïnvesteerd in opleidingen vanwege het economische klimaat. Wat we nu zien is dat er op dit moment een inhaalslag plaatsvindt op het gebied van kennisontwikkeling, aldus Jannie Minnema. Het is voor mij dan ook een grote uitdaging om er voor te zorgen dat er ruim voldoende en up-to-date kennis van de Oracle producten op de Nederlandse markt is, zodat onze klanten de Oracle technologie doeltreffend kunnen inzetten en onze partners hun klanten optimaal kunnen adviseren.

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.