ANP NIEUWS

Sms-Medaille-Alert tijdens Olympische Spelen

ANP, DataWireSport en Mobillion introduceren tijdens de komende Olympische Spelen de Sms-Medaille-Alert. Iedere keer wanneer een Nederlandse sporter in Athene een medaille behaalt, krijgen mobiele consumenten die een abonnement hebben genomen op deze service een SMS-bericht, waarin melding wordt gemaakt van de gouden, zilveren en bronzen oogst.

Deze Sms-Medaille-Alert biedt naar onze mening een uitstekende service, is de stellige overtuiging van Rob Feld, account manager van het ANP. Ga maar na, sommige onderdelen beginnen s morgens vroeg en veel activiteiten vinden overdag plaats, waardoor de sportliefhebbers niet altijd in staat zullen zijn kennis te nemen van de prestaties in Athene. Daarnaast vinden onderdelen vaak tegelijkertijd plaats en op televisie kan dan wel worden geschakeld, maar dat wil nog niet zeggen dat je dan ook direct weet of er medailles zijn behaald. Met deze SMS-Medaille-Alert is dat wel het geval. Wanneer bijv. Pieter van den Hoogenband zijn halve finale afwerkt, kan het heel goed zijn dat Wytze van Alphen zijn prestatie van Sydney bij het boogschieten evenaart of zelfs verbetert. Wij zorgen er dan voor dat je direct op de hoogte bent, aldus een enthousiaste Rob Feld.

Consumenten kunnen zich bij het ANP, DataWiresport en Mobillion niet alleen abonneren op deze SMS-Medaille-Alerts, maar ook op aanvullende SMS-diensten met nieuws van de Nederlandse Olympische sporters of algemeen Olympisch nieuws.

De mogelijkheden van de mobiele telefoon nemen echter steeds meer toe en naast de sms-diensten kunnen consumenten zich ook abonneren op mms-, wap en Voice Response-diensten.

De Spelen van Sydney 2000 waren voor Nederland de succesvolste ooit. Is de Oranje equipe in staat die prestatie te herhalen? De sms-Medaille-Alerts houden u op de hoogte.

De diensten kunnen door geĂŻnteresseerde (media-)partijen met inzet van de hen ten dienste staande media ter promotie worden aangeboden aan de consument. De diensten starten op 9 augustus a.s.. Aanmelding zal mogelijk zijn vanaf 23 juli.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: ANP, Rob Feld, 070-4141 309
DataWireSport, Jan van Eck, 036-5390882
Mobillion, Vincent Leenders, 0318-648831

19 jul 04 10:44