De Unie


Falck Airport Security: naleving CAO-afspraak

19 juli 2004 - Op 1 juli jl. hebben wij jullie geïnformeerd over de situatie dat jullie werkgever eerder gemaakte afspraken over het loongebouw, niet wil nakomen. Om die reden hadden wij het overleg opgeschort en vervolgens een brief gestuurd waarin wij juridische stappen aankondigen.

Dit heeft geresulteerd in een reactie van jullie werkgever waarin zij alsnog toezeggen om de afspraken na te komen en salarisschaal 1S op te trekken naar het niveau van de landelijke VPB-CAO. Wel wil de werkgever dan kijken naar de HBS-toeslagen.

Ten aanzien van de looncorrecties over de maanden januari en februari schrijft FAS dat dit in maart is gebeurd. Mocht je toch van mening blijven dat het niet klopt, meld je dan (met de loonstroken van januari, februari en maart) bij de heer H. Bos.

Zoals je ziet kan De Unie wel degelijk wat voor je betekenen. Laat deze brief lezen aan je collegas die (nog) geen lid zijn van een vakbond en overtuig ze van de waarde van het lidmaatschap van De Unie. Aanmelden kan via www.unie.nl. Samen staan we sterker!

Peter Roos
bestuurder

maandag, 19 juli 2004