AXA Verzekeringen

AXA gaat marktbreed met nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Ondernemers

19 juli 2004

AXA heeft een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering toegevoegd aan het productenpalet. Hiermee wordt AXA op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen veel breder actief dan tot nu toe het geval was en biedt AXA een altijd actuele en Wfd-proof arbeidsongeschiktheidsverzekering.

AXA bood voorheen alleen UNIM aan als
arbeidsongeschiktheidsverzekering Dit product, met een zeer aantrekkelijke prijs, is alleen bestemd voor een selecte groep beroepen en dito risicoprofiel. De nieuwe
Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Ondernemers is geschikt voor alle zelfstandig ondernemers. Hiermee stelt AXA adviseurs in staat een veel grotere doelgroep te bedienen.

Verzekering actueel en Wfd-proof

Manager AOV, Ruud Houtzager: "Speciaal en onderscheidend binnen de AXA Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Ondernemers is dat verzekerden ieder jaar, net na de belastingaangifte, wordt gewezen op het jaarlijkse onderhoud. Op deze manier hebben klanten de mogelijkheid het verzekerde bedrag aan te passen, mocht dat gewenst zijn in verband met de ontwikkeling van het inkomen." Zo kan de klant het percentage van het bruto inkomen dat hij verzekerd wil hebben gelijk houden. Om het verzekerde bedrag te controleren, kan de klant gebruik maken van het inkomensbedrag dat hij heeft ingevuld op de belastingaangifte. Is de aanpassing niet meer dan 10 procent van het verzekerde bedrag dan is geen medische waarborg nodig. "Met deze brief geven we de adviseur een instrument in handen dat over- of onderverzekering kan uitsluiten én tegemoet komt aan een jaarlijkse onderhoudsplicht. Daarmee is dit de eerste arbeidsongeschiktheidsverzekering op de markt die Wfd-proof is."

AOV Desk

In juli en augustus gaat AXA de Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Ondernemers introduceren bij het intermediair. Om een en ander in goede banen te leiden en een goed serviceniveau te handhaven is een AOV Desk ingericht waar intermediairs hun offerteaanvraag kunnen indienen. De AOV Desk zorgt er o.a. voor dat intermediairs binnen vijf werkdagen een offerte in huis hebben. De AOV Desk is te bereiken via: telefoonnummer (030) 219 6671 en faxnummer (030) 219 8670.