Klein, kleiner, kleinst: nieuwe all-in-ones van HP

De PSC 1215 en 1315 zijn zeer compacte all-in-ones waarmee de thuisgebruiker kan scannen, kopiëren en printen

UTRECHT, 19 juli 2004 - HP presenteert twee nieuwe all-in-ones, die de thuisgebruiker in staat stellen om alles - van platte tekst tot levensechte foto's - te printen, scannen en kopiëren. De PSC 1215 en 1315 zijn kleiner en completer dan ooit, eenvoudig te bedienen en uiterst betaalbaar.

De HP PSC 1215 is de kleinste all-in-one ter wereld: 42,6 centimeter breed, 25,9 centimeter diep en 17 centimeter hoog, wat het gemakkelijk maakt er een plaatsje in huis voor te vinden. Deze all-in-one is eenvoudig aan te sluiten via een USB-kabel en beschikt over een indicator die de gebruiker waarschuwt wanneer de inkt bijna op is.

De PSC 1215 print tot 12 pagina's per minuut in zwart-wit en tot tien pagina's in kleur. Er kunnen honderd vellen in de papierlade, terwijl de uitvoerbak er vijftig kwijt kan. Dit maakt het mogelijk om tamelijk grote hoeveelheden te kopiëren. Bij minder dan tien kopieën van een document hoeft de PC niet ingeschakeld te worden.

Het model beschikt over HP Photoret III Precision Technology en heeft een printresolutie van 4800 geoptimaliseerde dpi. Daardoor drukt de PSC 1215 levensechte, nagenoeg korrelloze foto's af.

Het ontwerp van de flatbed-scanner maakt het mogelijk om niet alleen losse blaadjes, maar ook foto's en boeken te scannen. Een optische resolutie van 600 x 2400 dpi, een geïnterpoleerde resolutie van 19.200 dpi en 36-bit kleurenconsistentie staan garant voor haarscherpe kwaliteit.

HP PSC 1315: een creatieve hulp in huis
De HP PSC 1315 gaat met zijn optionele HP Photoret IV Precision Technology nog een stapje verder. Deze technologie maakt gebruik van zes verschillende inktkleuren, waardoor afdrukken nog scherper en duidelijker zijn. Verder maakt de PSC 1315 gebruik van PictBridge technologie, wat het mogelijk maakt direct van iedere PictBridge digitale camera te printen, zonder tussenkomst van een pc. Ook kan geprint en gekopieerd worden op het speciale 10x15 fotopapier met scheurranden. De PSC 1315 kan in zwart-wit tot 17 pagina's per minuut afdrukken, in kleur tot 12 pagina's.

Software
De HP PSC 1215 en 1315 worden geleverd met HP Image Zone foto- en beeldbewerkingssoftware. Hiermee kunnen foto's worden geordend, bewerkt en gedeeld met vrienden en familie. Verder stelt het eveneens meegeleverde HP Memory Disc Creator de gebruiker in staat om foto's op CD te zetten en diavoorstellingen - compleet met muziek - te maken.

Prijzen
De consumentenadviesprijs van de HP PSC 1215 bedraagt ¤ 109,-, die van de PSC 1315 ¤ 139,- incl. BTW.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over de laatste 4 kwartalen een omzet van $76,8 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl. © 2003 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

08/2003

Contactpersonen voor
de redactie:

HP -
Antoinette Bendijk
tel 030 222 33 84
antoinette.bendijk@hp.com

H&K/MCS -
Jan Faber
tel 023 562 82 08
janf@monogram.nl

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers