Ingezonden persbericht


NIEUWE CREATIVE TRAVELSOUND 200
DRAAGBARE LUIDSPREKERS
IDEAAL VOOR ONDERWEG

Eéndelig stereo luidsprekersysteem
met titanium drivers past
in de zak van een jas !

Amsterdam, 19 juli 2004 - Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet, kondigt de Creative TravelSound 200 aan. Dit ééndelige stereo luidsprekersysteem is ontworpen om mobiel luisterplezier te bezorgen tegen een aantrekkelijke prijs. De TravelSound 200 luidsprekers zijn de perfecte partner voor Creative digitale audiospelers zoals de Creative Zen en MuVo, alsmede voor draagbare cd-spelers en notebooks.

"Dit product is een verdere ontwikkeling van de originele TravelSound die in 2002 werd gelanceerd", aldus Andrew Barker, Europees Brand Manager voor luidsprekers bij Creative. "Deze nieuwe versie heeft hetzelfde handige wegvouwontwerp en is gebouwd rond twee slanke titanium drivers voor een subtiele aanwezigheid, een grote duurzaamheid en een uitstekende geluidsweergave. Het systeem is klein genoeg om in de zak van een jas te passen en biedt lang luisterplezier op basis van vier gewone AA-batterijen."

Naast een 'wide effect' functie voor een verbeterde stereoweergave heeft de TravelSound 200 ook een 'Normalizer' functie. Deze functie zorgt voor een gelijkmatige geluidsweergave bij het afspelen van gecomprimeerde audiobestanden, die vaak op verschillende geluidsvolumes zijn opgenomen. Een hip reistasje maakt het aanbod compleet.

"De TravelSound 200 luidsprekers zijn de perfecte partner voor de huidige generatie MP3-spelers", besluit Andrew Barker. "Het is de ideale aankoop voor mensen die onderweg graag van stereogeluid van optimale kwaliteit willen genieten."

Prijs en beschikbaarheid
De Creative TravelSound 200 is vanaf juli beschikbaar. De adviesprijs - inclusief BTW - bedraagt ¬49.

----------
Heeft u interesse om de TravelSound 200 te testen of heeft u extra beeldmateriaal nodig?

Klik hier voor uw aanvraag

----------
Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten en het aanvragen van extra beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations: Liesbeth Kramer - Tel:+31 (0) 20 5304349 - liesbeth.kramer@text100.nl Creative Labs: Markus Eggermont - Tel:+32 (0)3/287.87.72 - markus_eggermont@cle.creative.com Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Tel: +32 (0)3/287.87.77

Over Creative Labs
Creative (Nasdaq: CREAF) is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie. Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor PC met producten als het veel geroemde D.A.P. Jukebox. De vernieuwende hardware, de eigen technologie, applicaties en diensten zijn duidelijk Internetgericht en bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment, op elk gewenst moment en ongeacht waar hij zich bevindt.

Creative Technology werd opgericht in 1981. Het internationaal hoofdkantoor is gevestigd in Singapore en het hoofdkantoor voor Europa staat in Groot-Brittannië. Creative Labs Europe werd opgericht in 1993 met de bedoeling een groter aandeel te verwerven op de groeiende Europese markt. De volledige Europese activiteiten zijn opgezet door General Manager Michael Sullivan, met vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Groot-Brittannië, de Benelux, Denemarken, Zweden en Polen. Creative's European Operations and Technical Centre (EOTC) in Dublin is de draaischijf van de snel groeiende Europese activiteiten van Creative Labs. Het levert efficiënte, gelokaliseerde productondersteuning op maat voor de Europese markt en staat tevens in voor de aanvullende klantenservice van de filialen in de diverse landen. In totaal heeft Creative Labs in Europa nu zo'n 400 personen in dienst. Kijk voor meer informatie op: www.europe.creative.com.