EYE WISH

Olympische Equipe gaat naar Athene met de Olympic Sunblade

P E R S B E R I C H T

Persbericht geschikt voor directe plaatsing - juli 2004

Olympische Equipe gaat naar Athene met de Olympic Sunblade.

Soesterberg. Op 12 juli 2004 presenteerde NOC-NSF de Nederlandse Olympische Equipe. Tijdens de teamoverdracht Athene 2004 worden tevens de Olympische kleding en accessoires gepresenteerd, waaronder ook de Olympic Sunblade. Door het aanbieden van de Olympic Sunblade wil Eye Wish als official supplier van NOC-NSF de Olympische Equipe veel succes en onderscheidendheid wensen in Athene.

In samenwerking met de uitvinder van de innovatieve Sunblade 'Ferry Altenaar' heeft Eye Wish een Olympic Sunblade ontwikkeld voor het Olympische Equipe. Er is bewust gekozen voor de Sunblade, omdat het een revolutionair product op het gebied van oogmode is. Het is een modieuze zonneshade met een eigentijds design en wordt daarom de hype van deze zomer genoemd. De werking van de Sunblade is grensverleggend. De Sunblade biedt de ogen optimaal bescherming tegen intens zonlicht, zonder het gezichtsveld te vervormen of te verstoren. Ideaal voor onder andere automobilisten, golfers, schutters en toeschouwers van bijvoorbeeld de Olympische Zomerspelen in Athene. Het is in basis een frame zonder glazen met verstelbaar vizier, dat invallend licht blokkeert en zo de ogen in de meest denkbare situaties beschermd.

In totaal zijn er slechts 1200 Olympic Sunblades vervaardigd, dus het zijn echte limited editions.
550 Olympic Sunblades worden tijdens de teamoverdracht aangeboden aan de Olympische Equipe. De overige Limited Olympic Editions zijn vanaf heden te koop bij Eye Wish opticiens.
Kijk op www.eyewish.nl voor de verkoopadressen.