Novem

19-07-2004
Initiatiefnemers bio-energieprojecten gezocht!

SenterNovem en het Projectbureau Duurzame Energie (PDE) willen graag in contact komen met initiatiefnemers van nieuwe of al langer lopende projecten waarmee tot nu toe nog nooit contact is geweest. Op die manier kunnen deze organisaties een goed beeld krijgen van alle ontwikkelingen in het veld, maar ook hun diensten aanbieden bij het verder ontwikkelen van de initiatieven en het oplossen van problemen. Met instemming van de initiatiefnemer zou bovendien kennisuitwisseling tussen projecten tot stand kunnen komen.

Initiatiefnemers die zich aanmelden, kunnen zelf aangeven of en hoe ze verder door SenterNovem of PDE willen worden benaderd. Ook kan men precies melden op welke wijze de organisaties met de projectgegevens mogen omgaan (vertrouwelijk of niet). In principe zijn SenterNovem en PDE geĂŻnteresseerd in informatie over de capaciteit van de installatie (MWe, ton per jaar biomassa), de gekozen en beschikbare brandstof (biomassa), de gekozen technologie (vergassing, verbranding of vergisting), eventuele knelpunten bij realisatie en mogelijke wensen ten aanzien van ondersteuning.

Meer informatie en aanmelding bij Huisman Thermal Engineer & Consultant, ir. G.H. Huisman, Postbus 75, 4380 AB Vlissingen, tel. 0118 - 475 775, e-mail gerthuisman@planet.nl.