Politie Zeeland


W-7197-2004 Vrouw op fiets aangereden

Een 74-jarige vrouw uit de gemeente Veere is maandagmorgen met haar fiets ten val gekomen nadat zij werd aangereden door een personenauto.
De vrouw kreeg op de kruising Badhuisstraat/Dorpsplein in Koudekerke geen voorrang van een 26-jarige automobiliste uit Vlissingen en kwam hierbij met haar fiets ten val. De vrouw is met een pijnlijke knie voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


W-7198-2004 Diefstal tuinbeelden

In de nacht van zondag op maandag zijn uit de voortuin van een woning aan de Koningin Julianalaan in Arnemuiden twee stenen tuinbeelden weggenomen.
Het betreft een beeld van een jongetje met een voetbal van ca. 50 cm hoog en een beeld van een liggend meisje ter hoogte van 30 cm. Waarde van beide beelden is niet bekend.


O-7199-2004 Dodelijk ongeval

In Bruinisse is maandagmorgen een 63-jarige snorfietser uit de gemeente Oostflakkee om het leven gekomen toen hij werd geschept door een vrachtauto.
De vrachtwagen, bestuurd door een 31-jarige Rotterdammer, reed rond 11.45 uur over de N59 in de richting van Zierikzee toen hij ter hoogte van de brug moest uitwijken voor een aanhangwagen die was losgeschoten van een tegemoetkomende bestelauto (verdere gegevens nog niet bekend). De aanhangwagen kwam terecht onder de vrachtauto waardoor de deze naar de linker weghelft doorschoof en op de parallelweg de 63-jarige snorfietser aanreed. De snorfietser overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De vrachtwagenchauffeur raakte bekneld in zijn cabine en moest door de brandweer worden bevrijd. Ook de traumahelicopter was ter plaatse om bijstand te verlenen. De 31-jarige Rotterdammer werd zwaargewond per ambulance overgebracht naar het Dijkzicht Ziekenhuis in Rotterdam.





Politie Zeeland