2e persbericht van maandag 19 juli 2004

Eindhoven 19-07-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

Een 40-jarige Eindhovense automobilist moest maandagmiddag zijn rijbewijs inleveren nadat hij om 12.50 uur op de Lohengrinlaan betrapt was op rijden onder invloed. De man blies ruim 1,65 promille. Zijn auto bleek niet verzekerd te zijn. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en de verzekering.

Helmond: Koffer gestolen

Een 33-jarige Helmonder is maandagmorgen rond 8.50 uur bestolen van een koffer. De man liep met twee koffers naar zijn auto op de Broekwal. Toen hij bij zijn auto stond kwam een lichtgroene Mercedes aangereden. Deze stopte en een inzittende stapte uit en pakte de man vast. De andere inzittende van de Mercedes pakte een van de koffers weg. Daarna reden ze weg. In de koffer zaten allerlei persoonlijke spullen en geld, een paar duizend euro.

Helmond: Gestolen auto

In het afgelopen weekend is vanaf een bedrijfsterrein aan de Lagedijk een blauwe Honda Civic met het kenteken LL-TL-84 gestolen. De poort van het terrein is opengebroken.

Helmond: Hennepkwekerij

In een woning aan de Ittersestraat is maandag rond 13.00 uur een hennepkwekerij aangetroffen. De planten, ruim 160 = 6 kilo toppen, waren geoogst en lagen te drogen. De 25-jarige bewoner is aangehouden. Hij is op het politiebureau verhoord. Na verhoor kon hij naar huis. De hennep en apparatuur zijn in beslaggenomen.

Mierlo: Auto gestolen

Vanaf de Patrijslaan is tussen zondag 16.15 en maandag 9.30 uur een witte Mercedes Benz bestelauto met het kenteken VP-SV-64 gestolen.

Bakel: Snelheidscontrole

Maandag tussen 13.15 en 15.55 uur is op de Oldert een snelheidscontrole gehouden. Van de 829 passanten reden er 44 te hard. De snelste reed 120 km/u. 80 is toegestaan.