TIE Nederland BV - Perskamer -

TIE VERSTERKT POSITIE IN INDUSTRIËLE SECTOR DOOR SAMENWERKING MET RCM TECHNOLOGIES

Verkorting levertijd fabrieken door partnership in software-toepassingen

dinsdag, 20 juli, 2004

Het aan de Amsterdamse beurs EuroNext genoteerde B2B-integratiesoftware¬bedrijf TIE Holding N.V. (TIE) maakt hierbij bekend een strategische samenwerking te zijn aangegaan met het RCM Technologies Inc. (NASDAQ:RCMT).

De samenwerking houdt in dat RCM de software van TIE voor elektronisch zakendoen (EDI) en het integreren van bedrijfsprocessen zal aanbieden aan haar meer dan 1.000 klanten in met name de industriële sector zoals luchtvaart, farmacie en telecommunicatie. De gezamenlijke efficiencyslag moet leiden tot kortere levertijden van onder meer fabrieken. Het aanbieden van de software van TIE maakt deel uit van de wereldwijde QAD-oplossing van RCM.

Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten succesvoller kunnen werken en sneller de producten kunnen leveren aan hun klanten, door met hoogwaardig technologische oplossingen de EDI-vertaling en integratie van bedrijfsprocessen nog sneller en nog beter te laten verlopen, stelt Allen Patrick, vice-president bij RCM Technologies.

RCM levert QAD-software en richt zich met name op de MFG/PRO eBusiness Web-enabled enterprise resource planning. Het bedrijf werd in 2003 en 2002 onderscheiden als de QAD NorthAmerican Channel Partner of the Year.

We zijn er trots op dat RCM voor TIE heeft gekozen om de steeds groter wordende complexiteit van EDI te beheersen, stelt Dick Raman, CEO van TIE. Door de samenwerking met RCM gaan de deuren van grote bedrijven wereldwijd voor ons open. Belangrijk is bovendien dat we de levertijd van deze bedrijven kunnen verkorten door onze gezamenlijke aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat dit grote voordeel doorslaggevend zal zijn voor onze klanten.

Profiel TIE

TIE is een internationaal B2B integratiesoftwarebedrijf, opgericht in 1987 en genoteerd aan de Euronext in Amsterdam in de NextEconomy Index. TIE voorziet haar vestigingen en verkooppunten in de gehele wereld van hoogwaardige software-toepassingen en diepgaande kennis. Deze lokale service-providers helpen bedrijven om elektronisch zaken te doen zodat ze hun zakelijke processen efficiënter en effectiever kunnen laten verlopen en bovendien fors kunnen besparen op de kosten. TIEs belangrijkste software-toepassing is de Enterprise Portal Framework (EPF). EPF stelt bedrijven in staat om de processen van de back office te integreren met die van hun zakenpartners, en om alle productinformatie te beheersen. Omdat de toepassingen van TIE zijn gebaseerd op zowel jarenlange ervaring met EDI als XML, kunnen de klanten van TIE hiervan de vruchten plukken. TIE heeft een brede klantenkring in Nederland, België en Verenigde Staten en is een belangrijke speler in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Voor Informatie:
TIE Holding N.V.
Dick Raman, President & CEO
Beech Avenue 180
1119 PS AMSTERDAM (Schiphol-Rijk)
The Netherlands
Tel: +31-20-658 99 03
Fax: +31-20-658 99 02
e-mail: info@TIEglobal.com
Web site: http://www.TIEglobal.com

© TIE Holding NV, 2004. All rights reserved.