Gemeente Heel


Persberichten

Schutterij St. Joris Wessem wint OLS

P E R S B E R I C H T

Voorlichting Datum: 15 juli 2004
Gemeente Heel
Postbus 5000
6097 ZG Heel
tel. 0475 579520

WINNAARS OLS 2004 WORDEN GEHULDIGD

DE GEMEENTE Heel huldigt op 20 juli a.s. het zestal van Koninklijk Erkende Schutterij St. Joris Wessem, dat het OLS 2004 in Opglabbeek won. De huldiging begint om 19.00 uur in het gemeentehuis van Heel.

Het schutterszestal, hun coaches, andere leden van de schutterij worden dan ontvangen door loco-burgemeester H. van de Mortel. In de raadzaal wordt een toespraak gehouden en krijgen zij een aandenken uitgereikt. Aansluitend zullen de zusterverenigingen, St. Sebastianus Gilde uit Beegden, en St. Sebastianus uit Heel, buiten op het Raadhuisplein een ode brengen aan de schutters.

Het schutterszestal heeft veel steun gehad van hun coaches; zij waren degene die de rust en kalmte erin brachten om te kunnen wachten op het goede moment. Ook zij zullen in de hulde betrokken worden.

De schutters zijn, in volgorde: Eric Steffanie, Henri Scheeren, Johan Kessels, Wim Bidlot, Thijs Deneer, Ted Scheeren. De coaches zijn Jan Maessen en Cornel Bidlot.

Met het winnen van dn Um haalt de schutterij de organisatie van het OLS 2005 naar Wessem. En dat is sinds 1948 niet meer het geval geweest.

Noot voor de pers:

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de huldiging. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van de gemeente Heel, tel. 0475-579520.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - EINDE BERICHT - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -