Politie Zeeland


O-7205-2004 Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Maandagavond is op heterdaad een 38-jarige auto-inbreker uit Bergen Op Zoom aangehouden op de Hogezoom in Renesse.
Getuigen hadden gezien dat een man aan het inbreken was in een personenauto die geparkeerd stond op het transferium in Renesse. Zij hebben hierop de politie gebeld en het signalement van de man doorgegeven. Hierop konden de agenten de inbreker in de kraag vatten. De man is overgebracht naar Torentijd.


Z-7206-2004 Onder invloed

In Hulst, op de N60, hebben surveillerende agenten vannacht een 28-jarige man bekeurd die met teveel drank op toch was gaan rijden.
De 28-jarige man uit St. Gillis Waas (B) had ongeveer twee keer zoveel gedronken als is toegestaan. De man kreeg een rijverbod van drie uur.


Z-7207-2004 Teveel alcohol op de brommer

Vannacht is in Nieuwvliet, op de Zwarte Polder, een 22-jarige man uit de gemeente Goes bekeurd omdat hij met teveel drank op was gaan rijden op zijn brommer.
Agenten zagen de man rijden terwijl zijn verlichting niet werkte. Ze spraken de man aan en roken dat hij alcohol had gedronken. Hierop hebben zij de man aan een blaastest onderworpen en toen bleek dat hij twee keer zoveel had gedronken dan is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal voor het rijden met teveel alcohol op en zijn kapotte verlichting.


O-7208-2004 Ramkraak Heinkenszand

Vannacht omstreeks 4.15 uur is een ramkraak gepleegd bij een bedrijf in de Dorpsstraat in Heinkenszand.
Uit het bedrijf werd computerapparatuur weggenomen. Het schadebedrag is nog onbekend. Een getuige was wakker geworden van het lawaai en heeft een donkergekleurde auto weg zien rijden.