Ingezonden persbericht

Nieuw: Uw persbericht(en) op Chauffeursvrouwen.nl

DAMWOUDE, 20040721 -- De laatste maanden heeft Chauffeursvrouwen.nl een enorme vooruitgang doorgemaakt. Er zijn vele nieuwe gebruikersopties toegevoegd. Er is een marktplaats toegevoegd waar men zijn/haar spullen te koop kan aanbieden. Er is een shoutbox waar grif gebruik van wordt gemaakt en een fotoalbum waar men foto's van bezoekers kan bekijken en een eventuele reactie onder kan plaatsen. Sinds kort worden de bezoekers ook voorzien van het laatste nieuws, transportnieuws en shownieuws. Zelfs aan bizar nieuws is gedacht. Dit bleek enorm aan te slaan.


Vanaf nu is het ook mogelijk om tegen een gering bedrag uw persbericht te laten plaatsen op de diverse nieuwspagina's. Wij garanderen dat u uw doelgroep zeker zult bereiken. Sinds de start van Chauffeursvrouwen.nl, ruim anderhalf jaar geleden, is het bezoekersaantal enorm gestegen. Zowel vrouwen alsook mannen bezoeken deze website elke dag op zoek naar nieuws, transportnieuws en leuke aanbiedingen. Dé manier om uw nieuws onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Voor de transportsector is het zeer zeker aantrekkelijk daar er vele chauffeurs, en hun partners, dagelijks de website bezoeken, maar inmiddels is de website ook zeer geliefd onder transportondernemingen en de transportmedia. U bent er dus van verzekerd dat uw bericht gelezen wordt tegen een gering bedrag. U kunt uw persbericht(en) insturen door het formulier in te vullen en uw persbericht als bijlage mee te zenden. U vindt het formulier op de desbetreffende nieuwspagina's van www.chauffeursvrouwen.nl.




Ingezonden persbericht